reklama

Październik 2011

a cytryna bidula sie w szpitalu kuruje.. co za dzien

i ciagle kukam do kompa czy jakies newsy sa - no dziewczyny, do boju!!! :-) moze moja dzidzia tez sie zdecyduje? ale jak narazie zadnych skurczy..

atram pewnie rodzi ...
kasiadz juz na "wylocie"
ewka tez..

kiedy ja?

Ostatnia edycja:
reklama
herbata, widze,ze sie zaczelo cos dziac :) jak tam? masz dalej skurcze?
tak jak Lena pisala, niezawsze skurcze czujsz jakos tak bardzo mocno.... a jak masz co 5 minut juz nawet,to mozewarto pojechac do szpitala? niech sprawdza,podlacza pod ktg i zobaczysz, moze urodzisz w koncu :)

ciagle sprawdzam czy sa jakies wiadomosci od atram

caly dzien sie nie odzywala, mysle ze w koncu sie u niej rozkrecilo
Herbatka a co u ciebie? meczy jeszcze?

z Jaskiem tez zrobilo mi sie rozwarcie na 8 cm nie wiadomo kiedy, jaka ja bylam szczesliwa kiedy to uslyszalam, niestety juz mi nie podali PDA
lezalam na korytarzu czekajac na wolna porodowke i z 2 cm w ciagu pol godz mialam 8, pozniej te 2 ostatnie cm szly troche wolniej ale i tak polowa roboty odpekana nie wiadomo jak i kiedy

monika
oooo nie kochana ja nie rodzę!
nie ma tak lekko :P
po prostu musi mnie wymęczyć przed i to pewnie jeszcze nieraz. przez 3h miałam regularne skurcze i ból, ale przeszło... heheh i tyle z mojego rodzenia!

kasiadz
to teraz wiem co czujesz z tą miednicą, mam to samo i do tego czuje sie jakbym na beczce wisłe przepłynęła tak jakoś jakbym kołek między nogami miała, pewnie mi sie rozszerza ta miednica- nic fajnego.

własnieeee! atram nie ma ani tu ani na FB, miejmy nadzieje że nareszcie rodzi!!

a co do cytrynki szkoda, bo sie namęczyła a teraz kolejne przygody jakby jej mało było... ehhhhh
za to nie ma też mileczki, więc może chociuaż ona dzisiejszy dzień zaliczy...

Hej,

moje dziecko marudne, chyba ktoś mi podmienił w szpitalu :confused2: tam tak łądnie spał a tu potrafi w dzień nie spać i jeszcze się domaga ciągłej uwagi.. a w nocy standardowo co 2h pobudka :baffled:

malutka ja mojego weranduje bo straszne wiatry u nas.. ubieram w polarowy kombinezon i czapkę i dokrywam kocykiem.

kasiadz najlepszego w razie jakby mnie jutro nie było :-p
herbata &&&&&&&&&&& żeby to było TO, i oczywiście trzymam za wszystkie w dwupakach :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry