NabAwe
mamusia Emilki :)
korzonki poważna sprawa... z tego co słyszałam- nbo sama nigdy nei miałam 
własnie poczytuje o oleju rycynowym na przeczyszczenie, po którym podobno może się poród przyspieszyć i zastanawiam sie czy nei wypróbować tego w okolicy terminu, lub tak jak mówiła Miłka- lewatywki...
Bo jak sama nie zaczne rodzić to w życiu nie chce przenosić.
Jak bede u lekarza w przyszłym tygodniu to na pewno sie o to zapytam...
ilonka
mój gin też mnie już na koniec wqrza... ale nie przejmuj sie. Wcale nieprawda że rzadko wychodzi dodatni bo ja i z tego co pamiętam mileczka mamy dodatni...
a lekarz mówił mi otym badaniu dośc szczegółowo (ale nie mój tlyko ten który robił wymaz), że często wychodzi on ujemny, ale fałszywie... i potem to dopiero są problemy!
co do pizzy to widze, że zaraziłam was wszystkie

hehe ja zamówie gdzieś za godzinke czy dwie.
własnie poczytuje o oleju rycynowym na przeczyszczenie, po którym podobno może się poród przyspieszyć i zastanawiam sie czy nei wypróbować tego w okolicy terminu, lub tak jak mówiła Miłka- lewatywki...
Bo jak sama nie zaczne rodzić to w życiu nie chce przenosić.
Jak bede u lekarza w przyszłym tygodniu to na pewno sie o to zapytam...
ilonka
mój gin też mnie już na koniec wqrza... ale nie przejmuj sie. Wcale nieprawda że rzadko wychodzi dodatni bo ja i z tego co pamiętam mileczka mamy dodatni...
a lekarz mówił mi otym badaniu dośc szczegółowo (ale nie mój tlyko ten który robił wymaz), że często wychodzi on ujemny, ale fałszywie... i potem to dopiero są problemy!
co do pizzy to widze, że zaraziłam was wszystkie
Ostatnia edycja:

Od wczoraj zastanawiam sie nad tym z mężem. W Niemczech poradził lekarz cioci 2 lata temu 3/4 szklanki soku z pomarańczy i 2 łyżki oleju rycynowego. Czytałam na forach i w każdym prawie przypadku zadziałało. Szukam jakieś informacji o skutkach ubocznych (oprócz efektu przeczyszczenia of kors bo to standard). Tak sie zastanawiałam czy Was o to zapytać, bo bałam sie że mnie zrąbiecie z góry na doł
a mi sie marzy wielki słoik kremu czekoladowego albo masła orzechowego a m dopiero o 19 gdzies bedzie a do sklepu nie mam jak wyjsc :-(