reklama

Październik 2011

reklama
Ewa - u mnie delikatnie rzecz ujmując jest chlew ;-) szkoda mi czasu na mega porządki jak młoda zaśnie jak jest jeszcze milion innych rzeczy do zrobienia w domu :-)

Co do wypróżniania to u mnie nie było też problemów, tylko tyle we mnie wlała tej lewatywy, że byłam lekka jak piórko po ;-) no i odszedł czop i poszło rozwarcie ;-)

Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek

atram
trzymam mocno kciuki bidulko żebyś się już rozpakowała

a ja wysprzątałam całe mieszkanko, padam teraz na ryjek ale musiałam jakoś spożytkować resztkę energii, nawiasem mówiąc jak byłam wczoraj u gina zrobił wymaz na GBS ale sama muszę go oddać do laboru, jakbym wiedziała to już dawno bym to dziadostwo sama zrobiła

ilonka
łeeeee to dziwne że sama musisz gnać...
a wyniki tak pewnie za tydzień, wiec sie nie rozpakowuj wcześniej:P

miłka
jak będę już w depserce to sobie zrobie tą eneme może mnie też wtedy ruszy... ale to za 2 tyg jak bede przeterminowana:P

zauważyłam też dłuższy brak jagmar a ostatnio jak była w szpitalu to przecież pisał w jej imieniu mąż bo nie miała nr tel do nikogo więc podejrzewam że i ona sie rozpakowała w międzyczasie bo też pamiętam że czop jej odszedł i już miała objawy...

ja juz "zamowilam" pizze na wieczor, malz przywiezie i oczywiscie napakuje sera na wierzch,zeby sie ciaglo,ze hoho:-)

herbata tez sie nie odzywa, moze juz urodzila? gosiane szczesciara, juz ma malucha:-)
zal mi atram, wiem ,ze wiele z nas przezywa albo przezylo meki w zwiazku ze skurczami, bolami, falszywami alarmami no i OCZEKIWANIEM ..i za kazdym razem mi zal,ze tak sie kobity musimy meczyc - ale maluch wynagradza wszystko - staram sie myslec tylko o synku i wobrazac sobie jak go trzymam w ramionach:-)

i a bym zjadła pizze, ale taką z dużą ilością sera.., tak aby się ciągnął:-)
Kasiadz, wszystkiego Najlepszego :-)
a ja właśnie zjadłam na obiad 2 tosty i podwójne frytki. Nic nie gotowałam bo mąż ma zamiar zrobić dzisiaj późny obiad:)

Cześć dziewczyny,

a mnie dopadły korzonki i ledwo chodzę. Znacie jakieś sprawdzone sposoby?

atram urodziłaś? &&&&&&&
ja na korzonki to zawsze zastrzyki brałam

reklama
elifit a spróbuj korzony posmarować jakimś amolem jak masz, on powinien cię rozgrzać i może cosik popuści, ale jak się rozkula na maksa chyba będziesz musiała skiknąć do lekarza

Monika narobiłaś mi smaka pizzą i sama zamówiłam na obiad :-D

też jestem ciekawa jak tam atram, mam nadzieje, że już jest po

Ewa właśnie oddałam ten wymaz do laboru, mam odebrać wyniki w przyszłym tygodniu w środę, czyli nie ma źle, a gin mnie wkurzył bo stwierdził, ze w sumie robimy wymaz ale przecież rzadko komuś wychodzi dodatni, no jasne to ciekawe dlaczego wszystkie ciężarne muszą robić ten wymaz :wściekła/y:kolo zaczyna mnie co raz bardziej wnerwiać, dobrze że to już koniec bo chyba bym go zmieniła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry