reklama

Październik 2011

Jutro mój wielki dzień, sunę do lekarza:) Nie do żyję chyba :((

oj zazdroszcze :) powodzenia !!!

Mamuska ja sobie mysle tak :) ty powinnas byc modkiem :)

ale i tutaj do nas wszsytkich wydaje mi sie , ze za duzo mamy dzialow
bez sensu ich jest tyle , bo i tak nie bedziemy wchodzic wszedzie .... jest nas za duzo i samo nadrobienie forum zajmuje czas , a co mowic o reszcie ;))
ja jestem za tym , zeby zrobic jedno forum glowne jak to plus podzial gdzie bede foteczki nasze i naszych fasolek i nasze brzuszki :)
lista z datami porodow i wsio
jak dla mnie to wystarczajaco bedzie i nie pogubimy sie
fotki napewno musza byc zamkniete dla innych , a forum to mi obojetne :) moze byc zamkniete , moze otwarte
to sie napisalam hehe

reklama
Asiu- w sumie tez masz racje :) ale to juz zostaje do przedyskutowania jak bedzie wszystko jasne w sprawie moderatorki:)ja tez zmykam sie troche ogarnac i uciekam do lozeczka:)

oj zazdroszcze :) powodzenia !!!

Mamuska ja sobie mysle tak :) ty powinnas byc modkiem :)

ale i tutaj do nas wszsytkich wydaje mi sie , ze za duzo mamy dzialow
bez sensu ich jest tyle , bo i tak nie bedziemy wchodzic wszedzie .... jest nas za duzo i samo nadrobienie forum zajmuje czas , a co mowic o reszcie ;))
ja jestem za tym , zeby zrobic jedno forum glowne jak to plus podzial gdzie bede foteczki nasze i naszych fasolek i nasze brzuszki :)
lista z datami porodow i wsio
jak dla mnie to wystarczajaco bedzie i nie pogubimy sie
fotki napewno musza byc zamkniete dla innych , a forum to mi obojetne :) moze byc zamkniete , moze otwarte
to sie napisalam hehe

No mi też się wydaję że tak będzie oki wiecej nie trzeba :)

Witam nową październikówkę :-)

Też mnie mdli, dużo bardziej niż w pierwszej ciąży :sorry:

Mnie się wydaje, że nie mamy za dużo działów. Wątek linkowy przydatny, żeby się wszystko nie zgubiło. Podobnie z wizytami - tam jest łatwiej porównać np wyniki badań. Lista jest ok. Wątek kulinarny też przydatny, zwłaszcza już po narodzinach maluszków - nie wyobrażam sobie przeszukiwania całego wątku głównego żeby znaleźć jeden przepis. Wiadomo, że nie wszędzie się zagląda codziennie, ale przynajmniej jest jako taki porządek ;-) Ale się rozpisałam, sorki...

a no widzisz ja nawet nie widzialam watku linkowego hehe
nie no on jest przydatny , kulinarny , foto tez glowny i wsio ;))
ogolnie to mi chodzilo o to ze jeszcze jest grupa i tam tez sa dzialy prawie te same i juz za duzo tego jak dla mnie :) oczywiscie moze tak zostac , ale mowie od razu , ze ja nie mam czasu po nich wszystkich latac i odpisywac i mysle , ze nie tylko ja :))

Dziewczyny dajcie znać co ustaliłyście:)
Odezwę się wieczorkiem jak wróce od lekarza, mam nadzieje że moja fasolka ma się świetnie, bo coś mnie dziś kują jajniki :(
Ale nie myślę o złych rzeczach:)
Życzę przespanej, spokojnej nocki, jak najmniej pobudek w nocy na siusiu haha:)
Dobranoc :*

Hej!
Mamuska na moderatorke;D
Linnea dobrze ze przybylas, bo Cie dlugo nie bylo ;) Spij jak potrzeba i odpoczywaj.
kachutka u Ciebie to juz na bank fasolka!

Witam nowa mamusie u nas;)

Co do forum to tak jest ok, watkow nie ma wg mnie zbyt duzo, w razie potrzeby bedzie sie tworzyc na biezaco, a na zamknietym to wg mnie tylko zdjecia!;)

Hej!
Mamuska na moderatorke;D
Linnea dobrze ze przybylas, bo Cie dlugo nie bylo ;) Spij jak potrzeba i odpoczywaj.
kachutka u Ciebie to juz na bank fasolka!

Witam nowa mamusie u nas;)

Co do forum to tak jest ok, watkow nie ma wg mnie zbyt duzo, w razie potrzeby bedzie sie tworzyc na biezaco, a na zamknietym to wg mnie tylko zdjecia!;)

Co do forum to mam takie samo zdanie! Na to grupowe nie ma kiedy wchodzić, lepiej się tutaj spotykać...A reszta jak wyżej...

zoszka, no mam nadzieję, że to fasolka...co jakiś czas spoglądam na ten teścior ale kresuniaciągle na nim niezmiennie jest. W sobotę rano powtórzę test...Jestem zaskoczona, bo w pierwszej ciąży dopiero tydzień po terminie @ wyszedł mi test pozytywnie. Ale teraz te mdłości okropne nie dawały mi spokoju więc zrobiłam, bo akurat miałam w domu...No i proszę:tak:

reklama
Co do grupy zawsze mozna usunąć a zostawić tylko ten wątek ale zamkniety i ten linijkowy wizyty i kulinaria, tyle w zupełnosci wystarczy jutro napisze na spokojnie do jakiegoś moderatora i zapytam co i jak :) A poza tym najlepiej jakby to była osoba która ma wiecej czasu i jest w ciązy, bo ja niby mam czas ale nie jestem pażdziernikowa( chyba)
teraz to ja uciekam spać, bo nic nie wiadomo moze i tej nocy bede miec pobudke o 3 :(
Dobranoc śpijcie dobrze :)
Do jutra :*:*:*:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry