Ivi1
Fanka BB :)
Jakie papiery trzeba do becikowego?Ja o becikowe i resztę świadczeń składałam pod koniec października ,a 21-go listopada (tak zawsze dostaję rodzinne) już miałam wszystko na koncie razem z wyrównaniem za październik![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakie papiery trzeba do becikowego?Ja o becikowe i resztę świadczeń składałam pod koniec października ,a 21-go listopada (tak zawsze dostaję rodzinne) już miałam wszystko na koncie razem z wyrównaniem za październik![]()
A o które becikowe pytasz? Te dla wszystkich? Jeśli tak ,to zaświadczenie od lekarza, jeśli któreś z Was jest meldowane w innej miejscowości to oświadczenie albo zaświadczenie ,że się nie będzie pobierało z innego miejsca becikowego no i dowód osobisty Twój i męża, chyba tyle jeśli o czymś nie zapomniałam ;-)Jakie papiery trzeba do becikowego?

Tylko mąż i rodzinka 
To ja nie wiem czy dostaniesz, zadzwoń pod ten nr 243640370 i zapytaj nie zapomnij o kierunkowym do PL ;-)Dziewczyny a co na tym zaswiadczeniu lekarz ma napisac? Bo tu nie ma becikowego, wiec chociaz z pl bym skorzystala, ale lekarz tu nie bedzie mial pojecia o jakie zaswiadczenie chodzi, wiec bede musiala mu podyktowac..![]()