reklama

Październik 2011

reklama
mileczka no nie zartuj ;-) ale moglas wylac blizniaki czy cos :O moze faktycznie malemu lepiej dzieki kurczakowi. moja nawet nie pryka jak sie objem gotowanych piersi
malutka to znow plodna jestes... u mnie nadal nic. i dobrze
jagmar znam to... tez ostatnio King Konga ogladalam zamiast sie polozyc. a jak juz poszlam to mala po 2 wstala... i oczy na zapalki
kasiadz prezenty super. bardzo mi sie ta grzechotka podoba :tak:

u nas wczorajsza noc super, dzis tragedia... no raz na wozie raz pod.

witam się :)

może ja też powinnam więcej tego kopru wcinać;/?
moja mała ciągle nie może sie wyprutkać i do tego kupki jej sie zatrzymały- to miałam od rana sajgon. Czopek glicerynowy chociaż kilka minut trzymałam poslady i tak wyskoczył- nic a nic sie nie rozpuścił. Na szczęście wypchała go kupka...

mileczka
jak mały może mieć nos poraniony jak frida ma końcówkę gumową?
po raz kolejny współczuje że jesteś sama... cięzko samej z dzieckiem i całym domem na głowie :( mi wystarcza kilka godzin samotności jak mąż w pracy jest...
A Tobie już córa po głowie chodzi:D??

a ja nadal czekam aż skoncze krwawić i może uda mi sie jakis profil ustalić do pomiarow tempki i prowadzenia kalendarzyka... może tym razem będę bardziej skrupulatna i nie zajdę w ciążę za szybko:P

kasiadz

prezenty super! sama musze coś druknąć czarno białego i na karuzelke zawiesić :D my na mikołaja kupimy smoczek;P bo drżymy na myśl co by było jakby zgubiła, a tak kupimy taki już większy i w razie w będzie miała- mój mały smokożerca:D
a pod choine może sie pokusze na tego konia morskiego jak sie wiecej mamuś wypowie po wypróbowaniu jak sie sprawdzają.

mężowi za to Mikołaj przyniesie rękawice zimowe i jeszcze jakiś szal musze doukpić tlyko w sklepach sam szajs nic fajnego nie widzę;/

Ostatnia edycja:
Justys na bilansie Jeremi tez mi sie zanosil, robil sie purpurowy, wez szybko ubieralne ciuchy, siebie ubierz lekko bo i tak sie z nerwow spocisz i dmuchaj w buzke jak sie zaniesie, trzymam kciuki
u was dostaje sie prezenty pod poduszke? u nas do buta
Ewa a czemu nie wolno miodu? uczulajacy? juz jadlam niestety:zawstydzona/y:
monysia ja to chyba jedza jestem bo tatusia nawet do dentysty nie chce puscic a co dopiero na mecz
a wloskow zazdroszcze, ja jeszcze sie boje na tyle wybyc z domu
jagmar ja zostawiam wizyte kontrolna na po swietach, nie chce mi sie taki kawal jechac a gina mam 25 km od domu
milka trzymajcie sie, zwlaszcza ty i najmlodsza
mileczka stawiaj przy lozeczku gar z parujaca woda albo rumiankiem, mozesz lekko podwyzszyc lozeczko, dobrze wietrzyc pokoj przed spaniem i klasc na kaloryfery mokre reczniki

kochane mamy z problemami brzuszkowymi juz niedlugo to sie skonczy, jak dzieci zaczna jesc stale pokarmy wszystko sie unormuje, wytrzymajcie jeszcze

reklama
Od AZALI libido nie spada,(BYNAJMNIEJ JAK NA RAZIE U MNIE I U KILKU ZNAJOMYCH ) to są bardzo delikatne jednoskładnikowe minitabletki;-) Znajomy gin mi je polecił, są tylko dwa rodzaje tabletek anty które może brać karmiąca ;-)Azalia - antykoncepcja dla kobiet karmiących | Wiadomości | AKTUALNOŚCI
Anek, mój gin kazał je brać od razu i nie czekać na pierwszą @ no i przez pierwsze 7 dni należy jeszcze stosować prezerwatywy ;-)
to wiem ale chodzi mi o to co robic jak dostane już @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry