reklama

Październik 2011

Lena to dobrze ze juz po zabiegu :) i hemoridy ci nie beda dokuczac.

Gdybym wiedziala o hustawce jeszcze wczoraj to chetnie bym nawet cala przesylke oplacila, ale wlasnie dzis rano podobna kupilam. I polecam, choc mamy ja tylko kilka godzin to juz sie sprawdza :-)
A ty czemu sie jej pozbywasz?

reklama
Witam sie niedzielnie!!

Ja jestem juz po zabiegu usunięcia hemoroidów.BOŻE takiego bólu jeszcze nie znałam,ale już nie było wyjścia były w takim stanie i tak bolesne,że juz nie chciałam czekać.

A tak z innej beczki
MAM DO ODDANIA HUŚTAWKĘ FISHER PRICE,przesyłkę jestem w stanie opłacic po połowie.Jeśli któraś z was jest zainteresowana ....proszę o kontakt.
$%28KGrHqZHJC4E7BcviTwoBO1Ti30TV%21%7E%7E60_12.JPG

ja jestem zainteresowana, ale nie za free, chce zaplacic:-)
Lena, jaka cena?

ja już niemoge się doczekac tej mojej hustawki.
a co do prezentów to fakt trzeba miec sporo kasy jak ma się dużą familie dlatego my kupujemy tylko dzieciom,choc swojemu kupiłam na Mikołaja zestaw playboy-a,srebrny breloczek ze Św. Krzysztofem i książkę Lubliniec.pl a pod choinke chce mu kupic golarke nową

Ja wit d ostawiłam bo mi pediatra kazała - ciemieniuszka zarasta za szybko:-( Mam nadzieje że nic złego z tego nie wyniknie??

Lenka- biedna, mam nadzieje że z dnia na dzień będzie już tylko lepiej z Twoim tyłeczkiem :-p

cytrynka- gratuluje ja jutro jadę po moją już się nie mogę doczekać:-D

Boże prezenty!!Coroczny problem :wściekła/y:

My zawsze tylko dzieciom robimy mikołaja i też prezenty przez internet kupowałam, tak prościej.
Ja też tą Leny huśtawką zainteresowana, ale cytryna była pierwsza :-)

reklama
wymiękam...
jade jutro po sab simplex..
mała dzisiaj tak sie zanosiła że aż zbladła i sina sie zrobiła i cała zimna- lodowata wręcz... myslałam że umre na zawał

rurka pomogła ale przez ponad godzine sie męczyłyśmy zanim wszysytko wyszło.. te rurki są świetne ale nie na takie kolki jak my mamy :(
poza tym to mała już dawno wszystko wypuściła a taką traume miała że jeszcze przez dobre 0,5 h płakała wtulona we mnie z żalu :( jeny czemu ja tego nie kupiłam wcześniej, mam takie wyrzuty sumienia, wyrodna matka ze mnie!
na dodatek jak sobie zdałam sprawe że M w pracy na służbie jest i ja zostałam sama bez auta to chyba bym umarła jakby coś sie mojej niuni przez moją głupote stało, że nie kupiłam sobie tych kropli profilaktycznie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry