Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anek
o kurcze na misje sie Twoj M wybiera?! mój nigdy w życiu by nie chciał i ja tak samo... ciary przechodzą..
[/QUOTE
niestety taki zawód,to już jego 3 misja,damy rade
ja dziś byłam z moją u lekarza bo nam się mleko kończyło i okazało się że mała ma okropną alergię już jej na buzce wyszło,więc zmiana mleka bebilon pepti na nutramigen,a dla mnie ostra dieta wiec nie mogę jeśc żadnego białego pieczywa tylko ciemne i niemoże byc świeże wędlina tylko drób a najlepiej kazała mi upiec sobie łopatke,zero masła tylko roślinne i dostała maśc do smarowania buźki.
Jagmar my mamy tego konika i sprawuje się całkiem dobrze,mała spi z nim,nawet do wózka go daje
Hehe zarzynane prosieDzień dobry śpioszki :-)
My Milenę kładliśmy bardzo rzadko bo darła się jak zarzynane prosieefekt bardzo późno zaczęła podnosić główkę, skończyliśmy nawet u neurologa - wygonił nas pediatra bo myślał, że coś jest z nią nie tak.
Helenę kładę ale też nie za często bo się wnerwiawięc nie będę jej zmuszać
![]()
wlasnie i moja tak sie drze, i nie mam za bardzo serca jej zmuszac. Bede probowala, chociaz przynajmniej spokojna jestem, ze nie tylko moja tak wrzeszcy, a wiekszosc 
mówiłam że zjadliweNo my po śniadanku: kanapeczki a la Ewa Banak czyli z pastą jajeczną i pomidorem :-) Zobaczymy co to bedzie. A kanapki pierwsza klasa ;-)

M mój zadzwonił jego zmiennik nie przyjechał i zostaje do wtorku
Jak zwykle coś i jak zwykle on
Ja już nie mam siły naprawdę :-( Nawet nie potrafię nazwać jak się teraz czuję :-(