reklama

Październik 2011

reklama
Cześć
Zupełnie zabrakło mi czasu na BB więc już nie czytam aktualnych postów (później to nadrobię)
ale... chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego na święta. Dużo radości i miłości oraz pociechy z dzieci tych małych i tych dużych (mam na myśli naszych szanownych małżów). Całusy i uściski dla Was i Waszych rodzin.

Kochane moje w Tym szczególnym dniu życzę Wam dużo szczęścia, zdrówka, miłości, wytrwałości, cierpliwości, kasy, spełnienia marzeń. Aby każdy nowy dzień był lepszy od poprzedniego. Wesołych Świąt:-)

asionek - &&&&&&&&&&&&& za babcie

kilka lat temu tu w fin kolzanka zmiekla miesiac przed swietami i kupila bilet do pl, zostalam sama samiusienka,a ze zaczynalam tu w fin jako pokojowka wzielam na sweta zmiany w hotelu,zeby mi lyso nie bylo ale i tak bylo cholernie zle jak przyszedl wieczor i bylam sama w pustym mieszkaniu, po pierwszej koledzie ryczalam jak bobr wiec wzielam wino, poszlam na spacer i zagladalam ludziom troche do okien, to byly moje najgorsze swieta i nikomu takich nie zycze - wy dziewczyny macie dzieciaczka i w sumie nie jest tak lyso,ale i tak myslalam o Was ,ze jak Wam tam bez mezow wczoraj..

dzieki dziewczyny !!

Monysia kurcze rzeczywiscie swieta mialas okropne :( no , ale treaz masz meza i kochane malenstwo :) takze koniec z amotnoscia :)

moj maz mial pracowac i niemalze nie pracuje dzisiaj to dostal 3 dni wolne !! szok hehe , ale sie ciesze :) troche odspane przynajmniej :)
no i dostalam swietne prezenty , postaral sie mikolaj w tym roku :)

Asionek trzymam kciuki &&&&& Oby najgorsze już za Wami! Ja w zeszłe święta nagle straciłam tatę w wieku 49 lat :( tragedie rodzinne w święta dotykają z niewyobrażalnie większą mocą :-(

Ale dobrze że gwiazdeczka/ aniołek/ mikołaj sie postarał/a :D

wspolczuje :( u mnie w rodzinie byly takie lata , ze co Swieta ktos umieral i do dzisiaj mam stresa w tym okresie :-(

ale teraz koniec z fatum ! musi byc dobrze i tyle !!

jak tam obzartuchy ?? :)

no u mnie tak bez szaleństw z obżarstwem teściowa jakby na złość wszystko smażone porobiła takie ociekające tłuszczem wiec nie pojadłam za wiele kilka kawałków keska makowca i to wsio :confused2:

a u mnie obżarstwo, ja tam wszystko jem więc problemów ze smażonym nie miałam.
Ale jestem już zmęczona Świętami, hałasem, wizytami
Antosia też chyba zmęczona bo dzisiaj cały dzień śpi i olała wszystkich gości którzy się przez dom dziadków przewinęli, a wczoraj jak wróciliśmy do siebie wieczorkiem to była bardzo pobudzona, wymachiwała rączkami i nóżkami, pluła, śliniła się i dużo gadała, bałam się że nie uśnie ale poszła spać standardowo o 1 i wstała o 6.

a mi mikołaj przyniósł parasolkę - a jakieś 2 tyg temu kupiłam sobie taką do torebki :( ale były też inne prezenty, majteczki już nawet nosiłam i piżamkę też, no i soczek ze świeżych owoców na śniadanko z nowej sokowirówki też był:)
no a u Antosi przyszedł konik morski, projektor tommy z Kubusiem Puchatkiem i ciuszki:)

reklama
kochane na ten ostatni dzien swiat zycze wam spokoju, milosci i radosci!!!

nie mialam czasu wchodzic bo przyjechali rodzice
tez sie opychamy bo polskie makowce smakuja najlepiej:-)
Asionek jak babcia?
Mileczka wspolczuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry