• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
Cześć
Zupełnie zabrakło mi czasu na BB więc już nie czytam aktualnych postów (później to nadrobię)
ale... chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego na święta. Dużo radości i miłości oraz pociechy z dzieci tych małych i tych dużych (mam na myśli naszych szanownych małżów). Całusy i uściski dla Was i Waszych rodzin.

Kochane moje w Tym szczególnym dniu życzę Wam dużo szczęścia, zdrówka, miłości, wytrwałości, cierpliwości, kasy, spełnienia marzeń. Aby każdy nowy dzień był lepszy od poprzedniego. Wesołych Świąt:-)

asionek - &&&&&&&&&&&&& za babcie

kilka lat temu tu w fin kolzanka zmiekla miesiac przed swietami i kupila bilet do pl, zostalam sama samiusienka,a ze zaczynalam tu w fin jako pokojowka wzielam na sweta zmiany w hotelu,zeby mi lyso nie bylo ale i tak bylo cholernie zle jak przyszedl wieczor i bylam sama w pustym mieszkaniu, po pierwszej koledzie ryczalam jak bobr wiec wzielam wino, poszlam na spacer i zagladalam ludziom troche do okien, to byly moje najgorsze swieta i nikomu takich nie zycze - wy dziewczyny macie dzieciaczka i w sumie nie jest tak lyso,ale i tak myslalam o Was ,ze jak Wam tam bez mezow wczoraj..

dzieki dziewczyny !!

Monysia kurcze rzeczywiscie swieta mialas okropne :( no , ale treaz masz meza i kochane malenstwo :) takze koniec z amotnoscia :)

moj maz mial pracowac i niemalze nie pracuje dzisiaj to dostal 3 dni wolne !! szok hehe , ale sie ciesze :) troche odspane przynajmniej :)
no i dostalam swietne prezenty , postaral sie mikolaj w tym roku :)

Asionek trzymam kciuki &&&&& Oby najgorsze już za Wami! Ja w zeszłe święta nagle straciłam tatę w wieku 49 lat :( tragedie rodzinne w święta dotykają z niewyobrażalnie większą mocą :-(

Ale dobrze że gwiazdeczka/ aniołek/ mikołaj sie postarał/a :D

wspolczuje :( u mnie w rodzinie byly takie lata , ze co Swieta ktos umieral i do dzisiaj mam stresa w tym okresie :-(

ale teraz koniec z fatum ! musi byc dobrze i tyle !!

jak tam obzartuchy ?? :)

no u mnie tak bez szaleństw z obżarstwem teściowa jakby na złość wszystko smażone porobiła takie ociekające tłuszczem wiec nie pojadłam za wiele kilka kawałków keska makowca i to wsio :confused2:

a u mnie obżarstwo, ja tam wszystko jem więc problemów ze smażonym nie miałam.
Ale jestem już zmęczona Świętami, hałasem, wizytami
Antosia też chyba zmęczona bo dzisiaj cały dzień śpi i olała wszystkich gości którzy się przez dom dziadków przewinęli, a wczoraj jak wróciliśmy do siebie wieczorkiem to była bardzo pobudzona, wymachiwała rączkami i nóżkami, pluła, śliniła się i dużo gadała, bałam się że nie uśnie ale poszła spać standardowo o 1 i wstała o 6.

a mi mikołaj przyniósł parasolkę - a jakieś 2 tyg temu kupiłam sobie taką do torebki :( ale były też inne prezenty, majteczki już nawet nosiłam i piżamkę też, no i soczek ze świeżych owoców na śniadanko z nowej sokowirówki też był:)
no a u Antosi przyszedł konik morski, projektor tommy z Kubusiem Puchatkiem i ciuszki:)

reklama
kochane na ten ostatni dzien swiat zycze wam spokoju, milosci i radosci!!!

nie mialam czasu wchodzic bo przyjechali rodzice
tez sie opychamy bo polskie makowce smakuja najlepiej:-)
Asionek jak babcia?
Mileczka wspolczuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry