Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam dziewczyny październikowechciałabym się wprosić do grona! :-)
dzisiaj odczytałam z testu 2 kreseczki! Jesteśmy z moim J przeszczęśliwi, ale jeszcze nie dowierzamy. Wpatrujemy się na zmianę w ta blada drugą kreseczke. Udało się za 2gim razem
Pozdrawiam was i życzę udanej podróży przez te najwspanialsze miesiące życia!

jestem juz po wizycie u lekarza
zbadal mnie stiwerdzil ze macica MIEKKA WIEC DOBRZE
PRZYPISAŁ 3 RAZY DUPHASTON I MAM SIE ZJAWIC U NIEGO W GABINECIE W PRZYSZLYM TYG NA USG. krawienie jest nie wielkie i jak on to okreslil "moze uda sie ta ciaze utrzymac"![]()
Hej Wam
Chciałam się tylko pochwalić, że byłam dziś u lekarza i jest pęcherzyk śliczny
Jesteśmy mega szczęśliwi
Spokojnej nocki Wam życzę kochane :*
Witam dziewczyny październikowechciałabym się wprosić do grona! :-)
dzisiaj odczytałam z testu 2 kreseczki! Jesteśmy z moim J przeszczęśliwi, ale jeszcze nie dowierzamy. Wpatrujemy się na zmianę w ta blada drugą kreseczke. Udało się za 2gim razem
Pozdrawiam was i życzę udanej podróży przez te najwspanialsze miesiące życia!
Witaj w naszym gronie :*
Kurcze dziewczyny niemoge spac .... moje cycuszki poprostu ploną... pieką szczypią a zwłaszcza brodawki poprostu koszmar...
strasznie niemile uczucie :/ ciekawe jak dlugo bola piersi ?? hehe mam nadzieje , ze nie przez 9 miesiecy .... ja mam maly biut i jakos ten bol bardzo mocno odczuwam witajcie
u mnie krwawienia nie ustaly, wygladaja jak krew miesiaczkowa:/ brzuch mnie boli ze masakra...:--
-
-
-
-(