*Miłka*
Mama Milutka i Helenki
no to tez sobie nie pospałaś kobieto![]()
spanie w nocy jest takie przereklamowane

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to tez sobie nie pospałaś kobieto![]()

ciekawe czy to poczatek lepszego spania czy jednorazowe szczescie. A ja i tak z przyzwyczajenia budzilam sie co godzine -dwie
wprawdzie z zasypianiem nadal ogromne problemy, bez hustawki ani rusz... ivi a skąd, moja też tak ma bo jej po prostu nie kłade na brzuchu bo się wścieka niemiłosiernie a potem cięzko ją uspokoić, nie ma tego wyćwiczonego i tyle, ale jakją pionowo nosze to głowe trzyma normalnie. Z Oliwką miałam tak samo a jest zdrowa i żadnych opóźnień fizycznych nie miała. Ja się tym bynajmniej nie martwię.
A jak na rekach to calkiem ladnie trzyma. ufff dzieki, uspokoilas mine 
No wlasnie malo ja klade bo sie drze, slini i bordowa robi az mi jej zal i podnosze.A jak na rekach to calkiem ladnie trzyma. ufff dzieki, uspokoilas mine
![]()
. Muszę go przestawić z tym spaniem zanim pójdę do pracy bo nie wyrobię. Dziś go obudziłam o 10 (zazwyczaj śpi do południa) to koło 11 padł i dospał do 12.
juz myslalam ze do 6.30 do maks, a tu prosze jednak jeszcze dluzej dala rade. w dzien probuje ja nauczyc zeby sama zasypiala i narazie pol na pol, raz zasnie, raz sie drze 20 minut