reklama

Październik 2011

no obudzila sie o 7.30 na jedzenie, zjadla na spiaco i spala dalej :)
ona sypiala zawsze z jedna przerwa, gora dwiema, ale od tygodnia pierwszy raz sie przebudza na karmienie o 6.30 no a dzis godzine pozniej, ale spoko... za to w dzien marudzi jak ja pier... :no:

reklama
malutka, a dermatolog nie może? Troche mnie zmartwilas, bo poki co place 100% za pepti, ale liczylam, ze po wizycie jaka mamy za tydzien wypisze mi pediatra, ewentualnie wlasnie dermatolog do ktorego mam skierowanie, ale jakos wybrac sie nie mozemy:eek:
Mamy tez problem z prawym biodrem (odrobine rozni sie od lewego), a maly niecierpi lezenia na brzuchu, wiec jedyna okazja to kiedy nosze go pionowo odchylać ta noge, tyle, ze on chce byc juz przodem nie tylem, wiec odchylac mu noge w tej pozycji jest srednio wygodnie. Lekarka nas wysyla do chirurga w sumie nie wiem po co skoro mamy i tak ponownie isc na przeswietlenie:eek:

W czw nast szczepienie i juz sie wkurzam, niecierpie ich wrrr.

elfit, ja juz wniosek o dodatkowe 4tyg wypisalam, ale nie wiem czy nie zrezygnuje, bo ciezko w domu usiedziec, choc do obecnego pracodawcy nie mam po co wracac, wiec pewnie bede szukac pracy od lutego i zobaczymy, najwyzej zostane na tych dodatkowych 4 tyg jesli nic fajnego nie znajde.

ewa, mileczka ja tysz skorpionica:tak: Oby sie dziecko we mnie nie wdalo:-D

Wspolczuje problemow brzuszkowych. U nas (odpukac) chyba powoli mijaja, za to w noc częstsze pobudki nie wiedziec czemu:eek:
Nie mam pojęcia, może i w tym wypadku będzie mógł, tak samo nie wiem czy to się tyczy tylko bebionu pepti czy jeszcze innych tych podobnych, wiem tylko od znajomej ,że teraz takiego mleka nie może przepisać lekarz bez konsultacji ze specjalistą, inaczej nie jest refundowane... Musicie się o to dowiedzieć, bo to weszło od nowego roku :tak:
o rany nutramigen a czemu? skaza białkowa? fujjjj to śmierdzi ze hej....

malutka szybko ten pokarm zanika jakos ale dobrze własnie mi sie przypomniało ze koleżanka szła pod prysznic ciepły troche upuszczala i na koniec taki letni po cyckach i w tydzień nie było śladu

No jeszcze nie zanika ale jest zdecydowanie mniej, chyba ,że to przez to ,że wczoraj prawie nic nie jadłam :-D Do sklepu nie było komu iść, a w domu były same zakazane rzeczy, a bałam się ,że mały znów będzie miał ochotę sobie pocyckać :-D

A ja mam pytanie z innej beczki:baffled: Czy któreś z Waszych dzieci ulewało po szczepieniu? Mój dziś tak ulewa ,że szok! Powiedziałabym nawet ,że to już nie ulewanie ,a rzyganie, oddał już chyba wszystko co zjadł, najpierw idzie mleko, potem woda ze zsiadłym mlekiem ,aż w końcu sama woda :errr::oo2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!!!

Po nocce obudziłam sie z czystą wkłądką, @ sie skończyła i co?? Od rana dziecko cycka ciągnie :happy::happy::happy:!!!Trzeba było nad ranem powalczyć, żeby spróbował chwile a jak już spróbował to doi mnie regularnie co godzine i idzie spać :D! Coś pięknego! Oby wszytko już tak pozostało:-)

Bardzo Wam dziękuje wszystkim za rady. Nie wiem czy to powaznie związek z @, czy to ja zauważywszy że sie skończyła się odblokowałam, ale Malutka Bogu Bogu Bogu mój wielki ukłon w Twoją stronę! Walę czołem o posadzkę :) Dziękuje przestraszliwie:tak::-D

A z moim sie dalej nie odzywam...:dry::dry::dry::dry:

o rany nutramigen a czemu? skaza białkowa? fujjjj to śmierdzi ze hej....

malutka szybko ten pokarm zanika jakos ale dobrze własnie mi sie przypomniało ze koleżanka szła pod prysznic ciepły troche upuszczala i na koniec taki letni po cyckach i w tydzień nie było śladu

u mnie dokladnie tak bylo!!!!!!!!!!!!
na 8 dobe ne wycisnelam ani kropli!!!!!!!!!!!!!!!<powtarzam sie he he>

agadaria
u nas jest tak samo, że mąż poświęca więcej uwagi starszej i młodszą w rezultacie prawie w ogóle nie nie zajmuje. Starszą kąpał codziennie a młodszą jak na razie 3x ;)

no,mój aż raz zmienił małej pieluche,nie kąpał ani razu...
to juz nawet Daria ma zaliczone zmienianie kupki małej...
pomaga mi w kąpieli,sama ja przebiera,przekłada itd...
no,ale juz jest duza...

powodzenia z cycowaniem!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no obudzila sie o 7.30 na jedzenie, zjadla na spiaco i spala dalej :)
ona sypiala zawsze z jedna przerwa, gora dwiema, ale od tygodnia pierwszy raz sie przebudza na karmienie o 6.30 no a dzis godzine pozniej, ale spoko... za to w dzien marudzi jak ja pier... :no:

K***** cos ty jej dała?????????????????u mnie w nocy max 4 h spi...no,po porodzie mi przespała 9h,ale to wiadomo....

A ja mam pytanie z innej beczki:baffled: Czy któreś z Waszych dzieci ulewało po szczepieniu? Mój dziś tak ulewa ,że szok! Powiedziałabym nawet ,że to już nie ulewanie ,a rzyganie, oddał już chyba wszystko co zjadł, najpierw idzie mleko, potem woda ze zsiadłym mlekiem ,aż w końcu sama woda :errr::oo2:

o kurde, u mnie nic takiego nie było!!!!!!!!!
biedny mały!!!!!!!!!!
uważaj by sie nie odwodnił!!!!!!!!!!!
Dziewczyny!!!

Po nocce obudziłam sie z czystą wkłądką, @ sie skończyła i co?? Od rana dziecko cycka ciągnie :happy::happy::happy:!!!Trzeba było nad ranem powalczyć, żeby spróbował chwile a jak już spróbował to doi mnie regularnie co godzine i idzie spać :D! Coś pięknego! Oby wszytko już tak pozostało:-)

Bardzo Wam dziękuje wszystkim za rady. Nie wiem czy to powaznie związek z @, czy to ja zauważywszy że sie skończyła się odblokowałam, ale Malutka Bogu Bogu Bogu mój wielki ukłon w Twoją stronę! Walę czołem o posadzkę :) Dziękuje przestraszliwie:tak::-D

A z moim sie dalej nie odzywam...:dry::dry::dry::dry:

he he he to tylko pogratulować:))))))))))))))
mnie cos brzuch pobolewa jak na @,ale mam nadz,ze to nie to.....

długo wytrzymujecie z nieodzywaniem...
my sie zazwyczaj "obijamy"na naszych 37m2 i nie ma wyjscia-trzeba gadac:P
trzymama za Was &&&&&&&&&&&&

łeb mnie boli k****
żołądek boli,bebech na dole,nawet czuje ze "mam" jednego zęba....<nie boli ale czuje jakby mi puchł>
dobrze że dupa mnie nie boli<jeszcze>:-D:-D:-D:confused2::confused2::confused2:

heyahhha Twoja córa jest megaśna! klocek :) moja wazy tez ponad 5 kg ale nie wiem dokładnie... za to ponad 6? to już cooooś!

ponad 7 ;) dokladnie 7 i 140 gram :) no jest klocek - moje plecy to najbardziej czuja...

mam nadzieje ze te kolki u was sie skoncza bo dlugo sie meczycie :eek: u nas tylko 2 tygodnie byly

mileczka super ze sie problem z karmieniem skonczyl :-)

herbata ty to masz spiocha niesamowitego :szok:

Hej. Właśnie czekam na księdza po kolędzie, za nie długo powinien być. U nas dzisiaj taka zawierucha że nie byłam z Majką na dworze, chyba pierwszy raz od kiedy zaczeliśmy, no i musi spać w domu, ale to nie to samo i częściej się budzi.
mileczka jaka radość że znów cycujecie! Ciekawe czy sytuacja się powtórzy przy następnym okresie oby nie.
malutka nam też się nie ulewało, może to jednodniowy wybryk, bo chyba nie przestał tolerować tego mleka które mu podajesz?
Herbata pięknie Ci śpi, a jakim mlekiem karmisz, bo przeoczyłam?
Moja koleżanka jak urodziła, karmiła mlekiem mm, to równo jak dziecko skończyło miesiąc zaczeło przesypiać całe noce, tylko się cieszyć.

reklama
cytryna ladnego masz kloca :)
jewcia na noc daje 160 mm, pozniej cyc i spanko :) ale w dzien karmie tylko piersia
agadaria moja odkad skonczyla miesiac spala juz okolo 6 h za pierwszym razem, pozniej 7, a teraz jak widac dobija do 9 :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry