reklama

Październik 2011

Marti, no to sprobuj na noc dac MM i zoabczysz czy jest roznica. moze bakow nie bedzie i w koncu bedziecie spokojnie spac.

Kasiadz, dzieki za odp. Czekam na taka nocke jak u Was:tak: moze kiedys nadejdzie :-D

A my mamy od wczoraj mate i nie moge powiedziec, zeby Kuba byl nia zachwycony. Lezy i piszczy przez 3 min, a pozniej sie irytuje i zaczyna beczec:baffled: Lapek tez specjalnie do nich nie wyciaga, bardziej nogami kopie. Dziwne, powinien juz chyba probowac bardziej aktywnie cos chwytac i bardziej sie interesowac zabawkami nad glowa:dry:

I puszcza dzis megaaaaaa smierdzace bąki, bleeeee:-D

musi się przekonać do maty, pokaż mu zabawki, pokaż jak piszczą czy szeleszczą. u nas też trochę trwało zanim Antosia zaczeła sie interesować zabawkami z maty ;)

reklama
Cześć, witam się po weekendzie.
Próbuję po czytac trochę co tam nowego u was słychać chociaż ciężko mi to dzisiaj idzie, u rodziców nie miałam czasu na czytanie i wypadłam z obiegu taki ruch tutaj!

Hej
U nas choroba dom opanowuje powoli. Starsza chora, młodsza zaczyna pokasływać, ja jakoś słabo sie czuję a M od wczoraj na ferweksie jedzie. W przychodni nam powiedzieli, że nie ma już na dzisiaj miejsc. Wczoraj zamiast zostać u moich rodziców i tam pojechać do lekarza wróciliśmy na noc do domu i na 14 wracamy do lekarza grrrrr.....

agadaria a jak u Was? wykaraskałyście się już z waszych chorób?

U mnie podobnie. Mąż chory. leży jak błoto na kanapie, mam nadzieję, że nie poroznosi zarazków po chałupie i nas to choróbsko nie weźmie.

Malutka gratuluję drugiego ząbka!! dogoniłaś nas :)
Ja tez już nieraz poczułam te zęby szczególnie jak się porządnie zassał. A co będzie jak będą do pary na górze, wtedy to odgryzie jak nic!

Agadaria u nas własnie ciemieniucha powraca mimo oliwienia i wyczesywania i może spróbuję tej bezmlecznej diety chociaż ja to praktycznie mleko do kawy tylko odrobinę i jakiś jogurt od czasu do czasu. A jakies inne sposoby znacie może?

monika - oj szczypią szczypią !! paluszki takie małe a jak się wczepi czasami i za skórę złapie to boli jak cholera!!

kurcze ja to jeszcze zielona, nie wiem np jak to zrobić żeby zacytować kilka osób i z różnych stron? :confused2:

kurcze ja to jeszcze zielona, nie wiem np jak to zrobić żeby zacytować kilka osób i z różnych stron? :confused2:
pod wiadomością z prawej strony masz taki pasek narzęczi i tam jest kolejno: dodaj bloga, odpowiedz, cytui, "+, a więc przy wiadoności którą chcesz cytować klikasz "+ a jak już będziesz chciała pisać odpowiedź wszystkim których zaznaczyłaś dajesz cytuj. mam nadzieje że zrozumiałaś:)

a ja wczoraj tak z moim rozmawiałam o tym porwaniu i doszliśmy do wniosku że jak to było porwanie na zlecenie to porywacz musiał wiedzieć w jakim wieku jest dziecko i jakiej płci i tak naprawdę takich rzeczy można się łatwo dowiedzieć z fb i nk. więc pousuwałam dzisiaj prawie wszystkie foty z tych portali:) nie ma co mryzykować;-)

Herjka witam sie i ja. Od rana latam i sprzątam, po wczorajszym wieczorze z mezem sam na sam mam mega powera :-p ODkad odstawilam tebaltki anty jestem jak nowo narodzona, Zero doła, zero bólu jajnikow po prostu suuuper:-) Gorzej jak dorobimy nastepne hehe
U nas chyba tez zaczynaja isc te zabki, chociaz nie wiem czy to to. Mały po portsu rece wsadza cale do buzi i stara sie je gryzc poplakujac przy tym i slinotok na maksa... No i marudny sie zrobil :-(

dzieki Kasiadz, zobaczymy jak to bedzie. Pokazywalam mu zabawki, obracalam, ruszalam nimi, ale poki co zadowolenie srednie;-)
W ogole dziecko mi zyc nie daje, maruder jest ostatnio straszny:dry: Najedzony, po kupie, przewiniety a ciagle niezadowolony. Malo sie usmiecha i generalnie nic mu nie pasuje. Nic nie moge kuzwa zrobic ostatnio przez niego wrrrrrr
Cierpliwosc poszla sobie gdzies:dry:

witam w poludnie,

my wlasnie wrocilismy z masazu. Mlody sie darl przez pol zajec bo zmeczony, dla nas to za wczesnie o 10 rano, jak my sie dopiero powoli budzimy o tej godzinie zazwyczaj. przez chwile gaworzyl i smial sie ale jak uslyszal jak inne dzieciaczki krzycza to w ryk:szok:
byl chyba zdezorientowany. Zdrzemnal sie wiec chwilke i potem obserwowal i zaczepial dzieci.
U nas tez przez kilka ostatnich dni pojawila sie ciemieniucha! jak wczeniej nie bylo wcale, tak teraz jest przy brwiach, uszkach i glowce.
Mamy tez zielone kupki i wczoraj pierwszy raz i mam nadzieje ostatni niteczki krwi w kupce. dzisiaj juz kupka wyglada inaczej, jest jakby pomiedzy zoltym a zielonym. Maly raczej wesoly i gadatliwy.

U nas tez sie troche ochlodzilo, jest kolo 0C ale babeczki nosily dzieciaczki bez czapeczek po masazu, mimo ze nakladaly im wczesniej oliwke na lebki:no: dla mnie to niepojete!

ok lece bo sie Olinek budzi,

milego dnia dziewuchy!!!:-)

A my mamy od wczoraj mate i nie moge powiedziec, zeby Kuba byl nia zachwycony. Lezy i piszczy przez 3 min, a pozniej sie irytuje i zaczyna beczec:baffled: Lapek tez specjalnie do nich nie wyciaga, bardziej nogami kopie. Dziwne, powinien juz chyba probowac bardziej aktywnie cos chwytac i bardziej sie interesowac zabawkami nad glowa:dry:

I puszcza dzis megaaaaaa smierdzace bąki, bleeeee:-D
Z doświadczenia wiem, że są takie dzieci co nie lubią leżeć na macie i żadne nawet najfajniejsze zabawki ich nie zaciekawią chyba, że są u mamy na rękach. Zosia swoje zabawki z pałąka na leżaczku podziwiała z lotu ptaka jak była na apa. Za jakiś czas jak dziecko coraz więcej będzie ogarniać to pokaz mu pilota :) moja zaczęła raczkować jak miała 5 i pół miesiąca bo pilota chciała dorwać w swoje macki.

Klementinka moja Zosia też cierpi z powodu braku czasu i takiej uwagi, jaką mogłam jej poświęcić jeszcze 3 miesiące temu. Do tego doszla przeprowadzka i organizowanie sobie przestrzeni na nowo a to też wymaga czasu. Cale szczęście, że Marysia jest w miarę samodzielna jeśli chodzi o spędzanie czasu bo inaczej w ogóle byłoby kiepsko.

reklama
Cześć dziewczyny :)!

Nie śpię siódmą noc z rzędu, ale odstawiłam Mara od piersi i jade na kawie bo co zrobie...? Mam takie pytanko. Jak już idać całego ząbka w dziąśle to długo jeszcze zajmuje jego przebicie? Podobno pierwszy ząbek najgorszy, potem jakoś idzie. U nas typowa masakra. Mam już dość.... Jak sobie pomyślę, że przy każdym bedzie taka jazda to normalnie najczarniejsze myśli.

Za tydzień chrzest... Najgorsze, że nie mamy kościelnego ślubu, więc nie moge iść do komuniii.... Ale to będzie wyglądało... Wstyd jak nie wiem... Na dodatek widząc nastroje młodego to pół kościoła rozniesie. Jakoś tego nie widzę i mam kiepskie przeczucia.

Staram się jak mogę Was podczytywać ale ch**owo mi to wychodzi :baffled: Nie mam czasu do kibla wyjść dobrze, Marek nawet na moment nie posiedzi sam...

No oby u Was lepiej! Macie piękne dzieciaczki i te na fb i te na bb :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry