Z
zupkaogorkowa
Gość
witaj. tak, bardzo dbaja o dzieci, to widac. jednak maja zupelnie inna mentalnosci niz polacy i trudno sie do niej przyzwyczaic. od dawna w niemczech?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie 6t3d, ale z suwaczkiem czekam, az uslysze serduszko... zeszlym razem jak tylko zrobilam super wypasiony suwaczek, to nastepnego dnia poronilam, dlatego teraz nie chce zapeszac.Moze to glupie...szostywiem od 3 tygodni, pierwsze 2 byly koszmarem, teraz tez nie jest duzo lepiej, ale powoli oswajam sie z ta mysla, a u Ciebie ktory? planowana
?
Wlasnie ja pisalam ze mam probki, ale myslalam ze ktos uzywal i powie mi jak to w praktyce wyglada.. ja wole wiecej zaplacic i miec cos co na pewno zadziala, chociaz pewnie jak rozstepy maja sie pojawic to i tak beda;/Zoszka dziewczyny juz sie rozpisywaly na temat tego kremu podobno bardzo dobry ,ale drogi.Ale ktoras pisala ze jest jego odpowiednik w rossmanie w atrakcyjnej cenie nie pamietam nazwy musisz wrocic pare stron,A ja spania nie mam