Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie jest teraz zabawa grzechotkami, najlepszy jest kwiatek z TL z szeleszczącymi płatkamidziewczyny a czym się bawią teraz wasze dzieci? może możecie polecić coś fajnego tak juz na najbliższe 2 miesiące?
też chciałam młodą zabrać, ale doszłam do wniosku że to niebezpieczne, sama nie raz nabawiłam się grzybicyMy dzis zabralismy mala na basen i bylo bardzo fajnie :-)
![]()
ja próbowałam podawać, po kaszce i jabłuszku ale nic z tego, ale soczku i herbatki też nie chce pićCześć![]()
Mam pytanie czy któraś z Was podaje małym wodę do picia?? Taką mineralną, bo mój już od jakiegoś czasu dwa razy dziennie jest na mm bo laktacja u mnie słaba a jak już zacznę przeciery owocowe i jarzynowe podawać to trzeba będzie dopajać. Chciałam małego do wody przyzwyczaić bo najzdrowsza. I ile tej wody dać żeby się za bardzo nie opił ?? Kupiłam dzisiaj taką niskomineralizowaną bo taka podobno jest najlepsza dla niemowlaków i spróbuję mu dać.