Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurczeSzkoda mi Mikusi - krwawienie na początku ciąży może wszystko oznaczać, więc trzymajmy kciuki.
Przyłączam się. Trzymam kciuki...O kurczeSzkoda mi Mikusi - krwawienie na początku ciąży może wszystko oznaczać, więc trzymajmy kciuki.
Przyłączam się. Trzymam kciuki...
Co do bóli to ja mam tylko takie jak na okres, ale nie jest to ból ciągły...i jakoś w pochwie czuję kłucia i rozciągania...ale chyba to normalne, prawda?
Witam Was Wszystkie i te nowe i te które już są tutj długo
Mamuska wielkie gratulacje.... a nie mówiłam hihihi ze jesteś w ciązy...
Poszukuje dzisiaj od rana jakiegos Ginekologa w Krakowie ktory przyjmuje w niedziele i nie mogę znalesc a musze isc bo niepokoją mnie bóle w pachwinach i w dole brzucha i dotego jeszcze pól nocy nie przespalam bo ból promieniował aż do krzyza a naprawde nie uśmiecha mi sie jechac do Szpitala na Kopernika bo mam naprawde bardzo żle doświadczenia a wiem że tam jest dyżur Ginekologiczny....
Może któras z Was jest z Krakowa albo z okolic i może ma jakies namiary na Ginekologa który przyjąłby mnie dzisiaj ????
Kochane wytłumaczcie mi ten skrót dpo - czy to jest po owulacji? Asionek piszesz, że dziś masz 14 dzień dpo - a ja kurka nie wiem co to dokładnie znaczy. U mnie owulka była 30-31 styczeń - tak około - to też mogę być 14 dzień dpo?
Na razie tak ogólnie piszę, bo muszę się zorientować kto jest ktoDużo Was już tutaj i tyle już stron zapisanych!