reklama

Październik 2011

reklama
Moje starsze dziecko już śpi teraz przyszła pora na młodszą. tylko, ze ona nie wygląda na spiącą. Siedzi w foteliku i gada do zawieszki królika.
Dzisiaj cisza jakiej dawno tu nie było, przynajmniej jestem w temacie ;)

cos w powietrzu chyba, moj terrorysta padl z 10 min temu ale co to byl za dzien..a noc.. no coz-przetrwac a pozniej znow bedzie ok :)

ivi - popieram , daj jej spac w hustawce, nie wazne gdzie -byle by spala

widze ze suwaczki wagowe sie pojawily , oho musze chyba skonstruwac swoj :/

maggie mysle ze niejedno nas czeka :dry: artykul fajny :-p
ivi daj malej spac gdzie lubi, nie ma co sie meczyc...

moja wlasnie padla. ciekawa jestem ile dzis pobudek. przez to spanie w trakcie karmienia - moje spanie - nie czuje rak po prostu. zasypiam w tak beznadziejnych pozycjach ze wszystko mi dretwieje...
M. dostal nowa prace, najpierw sie ucieszylam, ale pozniej okazalo sie ze nie bedzie go w domu od 6.00 do 20.00 wiec juz sie nie ciesze :baffled:

hejo

ja dostałam plamienia, i troche mnie brzuch boli.. czy takie plamienia są normalne? @ nie ma tylko zabarwiony na brązowo śluz :confused:
mały wyzdrowiał i... sie zepsuł.. znów usypia tylko w wózku :-(
do tego mam migrene!!! pomocy błagam, sen nie działa :-(:-(

artykuł jakże prawdziwy, mój mały mi wczoraj sprezentował 5h bez pobudki!! ciekawe jak dziś.

miłka ja już mam natrętne myśli o pracy, 14go ide wypisać wniosek o urlop i od kwietnia wracam :(
ivi moje dziecie też bujane musi być, nie przejmuj się tylko bujaj.. ważne że śpi a ty możesz odpocząc. Też nie wiem kiedy mój szanowny syn będzie spał w łóżeczku, jak był chory to spał a teraz znów maruda wrócił i tylko wózek :dry:
kingolinka ja mam trójprzepływowy avent i kaszka nie poleci.. łyżeczką dajemy
moje dziecie dziś 2 razy kupe zrobiło, czyżby kasza o pogoniła??

patrzcie to, haj na tantum rosa, akurat mam :-D
http://polscott24.com/haj-na-legalu-z-polskich-sklepow/

Ostatnia edycja:
też mam tantum rosa, może skorzystam w ten piątkowy wieczór? hihi
Basia pusto bo weekend:)
na wątek zakupowy wrzuciłam link z ślicznym płaszczykiem może ktoś się skusi, ja bym zalicytowała ale już kupiłam biały a szkoda bo ten jest ładniejszy;)

reklama
heeey
wybaczcie nieobecność- gościa miałam, a teraz jestem na weekend u rodziców.

Byłam dzis u pediatry i dostałam wyrok :( prawdopodobnie przejdziemy na MM bo już nie ma żadnego ratunku na te kolki, kupy i inny problmy brzuszkowe ktorych z dnia na dzień jest coraz wiecej. Na początek wprowadzamy nutramigen (od wczoraj jest częściowo refundowany). Takiego doła dzis miałam przez to że nie umiem sie z tym oswoic. dla mnie karmienie cycem to jedna z najwazniejszych spraw ktore mnie łączą z Emi- dawało mi to najwiekszą satysfakcje- bo jednak tego nikt inny jej nie mógł dać :(((

co do nosidła to ja mam to samo co Ati, tylko z innym rysunkiem i jestem zadowolona, chociaż i tak wiecej sie przyda w lecie.

Byłam wczoraj na zakupach, kupiłam spódniczke i jest przyzwoicie bo wbiłam sie w rozmiar S co dla mnie jest wielkim sukcesem! Ćwiczenia dzisiaj odpuszczam bo nie mialam w dzien czasu a potem byłam na kebabie i chyba dali nam cos nieświeżego, bo na wymioty mi sie zbiera i nic jeśc nie mogę a brzuch boli że ho ho :( wiec odpuszczam, jeden raz to chyba nie grzech??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry