Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Badz tu madry.
Ani noszenie, ani kołysanie, rozśmieszanie, gilgotki- które uwielbia, nic dosłownie nic nie pomagało, myślałam że się wykończe
Dałam w końcu przeciwbólowy i po 15 min spokój- więc chyba zębole te ochydne, wstrętne 
Pobudki co godzine-dwie to juz chyba norma w tym wieku jak tak Was czytam.a Sinlac nie jest z glukoząo dzisas...
To widze, ze duzo dzieci sie znow popsuloPobudki co godzine-dwie to juz chyba norma w tym wieku jak tak Was czytam.
U nas uffffffffffffff, nocka bardzo dobra (odpukac sto razy, bo sie znow popsuje).
Karmienie o 23.30, dalam kaszke Sinlac i pozniej pobudka na chwilke o 4, smok w dzioba i pozniej pobudka o 5 na zarcie.
Wstal calkiem o 6.50, wiec w miare przyzwoicie.
Mileczka, u Was wyszly juz jakies zęby?

Wiekszośc nocy ze mną spala, bo marudna wczoraj jak zwykle i sen plytki troche miała i najpierw z nia w salonie zasnełam na 3 godziny i potem jak ja przeniosłam to sie skubana budziła wiec wylądowała u mnie. Ja wczoraj dałam marchewkę mlodej, bo dostalam zielone światlo na wprowadzanie od lekarki. Może chociaż kupy bedą gęściejsze a nie wodniste od nietolerancji laktozy. Moja Hania jednak ladnie przybiera, waży 6330 gram, czyli w 17 dni 330 gram. Mam skierowanie do gastrologa, bo krew w kupce czesto jest ale tyle jakbyscie kropke długopisem zrobiły i musze szukac tej krwi w zasadzie w pieluszce. Lekarka sie raczej tym nie każe przejmować, bo badania kału i usg ok, a tej krwi znikome ilości ale na wszelki wypadek niech sprawdza a co nam szkodzi. Ja jem nabiał juz, tzn mleko do kawy, jogurt czasem i kupy ładny kolor maja, wiec moze Hani brzuszek dojrzał i teraz toleruje juz mleko lepiej.