reklama

Październik 2011

magnusik za miesiąc równy i cięzko wyczuc jaka bedzie pogoda wiec tak 2 tygodnie wczesniej zamowimy. A co do rozmiarowki to najpierw go wymierze wzdluz i wszerz i wtedy zdecyduje jaki rozmiar. A Ty zamawiałas z tej strony?? Mozna dobrac inne spodnie i inna kurteczke??

A tak wogole witam sie porannie moje dziecko juz codziennie wstaje o 6 i sie pytam: Czy to jest normalne :(??

reklama
Hejka Laseczki,

Ale naskrobałyście musze nadrobić :tak:

A wiec od wczoraj jestesmy w domku niestety w poniedziałek w nocy nie mogłam spędzić jej gorączki mała odpływała wiec pojechałam do szpitala i nas zosatwili badania kroplówki podłączanie małej welflonu dla mnie masakra :-( płakałam razem z mała no i suma wynik wirus rota. Udało sie gorączkę spedzic pare kroplówek i nas puścili tylko jest jedno ale robili małej posiew moczu i wyszły bakterie no i dzis dzwonie bo wczoraj robiłam powtórke badania no i jak bedzie okey to zostaje w domku a jak nie to szpital i antybiotyk wiec dzis dzwonie i o 10 wszystkiego sie dowiem boje sie jak cholera bo ten szpital bo był jakis koszmar płaczace dzieci w koło co Ole uśpiłam to ryki krzyki masakra, trzymajcie kciuki za nas i za posiew :-(

Kingolinka nie wiem czy można inną kurteczkę albo spodenki. Ale powiem ci że ja dokładnie wymierzyłam i wyszedł mi rozmiar 68 a jak zapytałam sprzedawcy powiedziłam ile mały ma, jakie rozmiary nosi to pani koniecznie kazała 62 tylko kurteczke dała nam 68 i mocno podwijałam w niej rekawki.

Dzień dobry kochane :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET

Marti - myślałam o Was
:-( tak mi przykro z powodu szpitala ale cieszę się, że wszystko skończyło się dobrze, nie doszło do strasznego odwodnienia :tak: trzymam kciuki za posiew będzie dobrze :tak: my zaliczyliśmy taką akcję z Mileną więc Helę już na rota zaszczepiłam...

Trzymam kciuki Marti za Was.
Szpitale sa okropne. Oby zadne nasze dziecko nie musialo tam trafic i wszystkie byly zdrowe.

A z okazji dnia kobiet zycze sobie niemozliwego - dluzszej niz kilka minut chwili dla siebie:cool2:

reklama
Marti żeby wszystko już było w porządku &&& !! Zdrówka
Mój mały facet zrobił pobudkę o 6 rano i gadał z pół godziny , chyba życzenia mamusi składał :-D:-D
Właśnie Maggie żebyśmy miały czas poczuć się kobietami a nie tylko mamuśkami :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry