reklama

Październik 2011

reklama
Witajcie

Dziś święto babek, Wszystkiego więc Najlepszego Kobitki :)

Marti trzymam ogromniaste kciukasy!!! &&&&&&&&&&&

a u nas znów katar i kaszel!! Nie mam siły, jeszcze dobrze nie wyzdrowiał.. boję się że znów na oskrzela pójdzie. Kaszel może się utrzymywać po oskrzelach ale katar??? :-(:-(:-(:-(:-(

yooo :)

jagmar
podpowiedz, czy ta kupa to wynik podania nutramigenu czy wprowadzania nabiału bardziej? bo fakt- pozwoliłam sobie czekoladkę wchrzanić... A już wcześniej mialam pisac ale wyleciało z głowy- Twoja Marysia to mega wrażliwa jest na to białko skoro wystarczy śladowa ilość aby ją wysypało...

marti

zdrówka zdrówka i jeszcze raz- zdrówka!!!!

dziś mam chłopa na chacie wiec mniej czasu... wiec ide obiad pichcić.

Ewa raczej od nutramigenu ale to według mnie nie jest zły objaw. Wręcz przeciwnie u nas to oznacza, że jako tako się wszystko unormowało.
Jestem dzisiaj tak zmęczona bez życia, że nic mi się nie chce. Zaraz zadzwonię sobie do kosmetyczki ale chyba nie mam się co czarować, że na sobotę będzie miała wolny termin. Muszę sobie jakoś samopoczucie poprawić.

Cześć babeczki świątecznie. Pogoda nam dziś nie dopisała, cały czas pada i taki nastrój do spania. Ale my dzisiaj z Majką świętujemy. Ubrałyśmy kiecki, upiekłyśmy ciasto, no i chłopaki wracając ze szkoły obdarowali nas tulipanami. No a teraz Maja się wykruszyła i poszła na drzemkę, więc ja do Was zajrzałam.

Marti oby wyniki były pomyślne!
Elifit może faktycznie od zębów, bo chyba nie alergia? W każdym razie zdrówka życzę.

No i wszystkim kobietką wszystkiego najlepszego!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry