Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NabAwe moja tez uwielbia stac na nogach. malo tego, wtedy zaczyna robic kicu kicu i jest najszczesliwsza na swiecie po prostu! pytalam pielegniarki ktora do nas przychodzi o to. nie ma sie czym martwic. to ze dziecko sztywno stoi kiedy trzymamy je pod pachami to wlasnie dobry znak. powiedziala ze w ten sposob jak stoi to nic jej nie bedzie i mozna jej pozwalac nawet czesto, ale zdecydowanie odradzila chodzik.
elifit ja w zyciu bym nie zostawila swojego dziecka na tak dlugo. mam problem zeby isc do sklepu, bo juz mysle o marudzie.
Ivi moja tez nie wiem czy bedzie raczkowac lub pelzac. narazie lezy jak kloda i ani jej w glowie takie rzeczy. na brzuchu i 20 minut wytrzyma ale jedyne co to obkreca sie o 180 st. chcialabym zeby sie przemieszczala bo na plecach jej sie nudzi i nie mam chwili dla siebie.
dziewczyny czy ktores jeszcze dziecko sie nie przekreca z plecow na brzuch i odwrotnie???