niby dlaczego nie mozna pic zielonej? slyszalam ze przeczyszczajace sa zabronione, ale o reszcie nie slyszalam.
mozna brac w trakcie ciazy tabletki na wzmocnienie paznokci i wlosow, bo nie zapytalam lekarza?
ja przestalam brac , bo biore folik , pozniej dojda witaminy ciazowe i chyba za duzo tego ?? do tego sklad tez moze byc nie teges ... poczekaj i zapytaj lekarza , a na razie odstaw lepiej
jaaa tam tylko pije soki....i słabą herbate czarną z cytrynką......po co mam ryzykować.....przeżyje bez kawy...herbatki zielonej iii energetycznych napoi....ii nie mówie o tym że raz na jakiś czas lubiłam sobie zapalić papieroska....i też zerooooooo
kazda z nas zrobi tak zeby bylo jej i dziecku dobrze
wlasnie przyszly moje ksiazki zamowione w Empiku

yupi normalnie super prezent na walentynki
zamowilam sobie pakiet Kaz Cooka ciezarowka przez 9 miesiecy i dzieciozmagania
i poradniki Murkoff w oczekwianiu na dziecko i pierwszy rok zycia dziecka
ja to maniak kasiazek jestem
dziewczyny te co mieszkaja zagranica , i by chcialy sobie zamowic ksiazki po polsku
polecam Empik.pl , placimy za ksiazki normalnie bez dodatkowych oplat jak jest w innych ksiegarniach internetowych , koszt przesylki w Europie bez wzgledu na ilosc ksiazek i wage 60 zl. co jest bardzo malo , bo ta paczka normalnie jakby mama mi wyslac chciala kosztowalaby z 200zl. min. :/
czas dostawy od 3 do 5 dni , ja zamawialam pod koniec tyg. a juz mam ksiazki u siebie takze bardzo polecam