reklama

Październik 2011

Asionek , wczoraj juz chlusnęło z niej a dzis pojechała na szpital bo juz za bardzo krwawiła !!! Robili Usg ale juz nic nie ma, jedynie mówiła cos o ciałku żółtym !!!
Karolina ale przeciez ja sie nie spieram w żadnym wypadku !!!!

reklama
Biedna Gabi najpierw facet okazal sie palantem,pozniej lekarz kretynem i na koncu najwieksza strata,biedne dziewcze i taka sama z tym wszystkim

Asionek , wczoraj juz chlusnęło z niej a dzis pojechała na szpital bo juz za bardzo krwawiła !!! Robili Usg ale juz nic nie ma, jedynie mówiła cos o ciałku żółtym !!!
Karolina ale przeciez ja sie nie spieram w żadnym wypadku !!!!
A ja juz myslalam ze moze sie poczulas urazona;-)Kurcze napisalam dwa posty pod soba dostane opiernicz?:zawstydzona/y:

Jeśli dobranocka tak bardzo pali sie do tego to ustępuję miejsca , przeciez sie nie będę kłócić o to !!!!

Ależ Mamuśka, ja właśnie nie wiem czy widziałaś proponowałam zebyśmy razem się tym zajęły! Ba, nawet wiecej, obiecałam dziewczynom ze spróbuje Cię namówić :)))))))))) Nie zawsze każda będzie miała czas, a we dwie raźniej ;-) Samej też by mi się nie chciało, a moderatorów spokojnie moze być dwóch. No to co, zgodzisz się...? :sorry:

Karolina, właśnie że nie dostaniesz, bo Ty to robisz z premedytacją a ja się nie dam :-P

Dobranocka ja wlasnie stwieedzilam ,ze cie podziwiam ze tak szybko zdecydowalas sie na drugie dziecko.Jestem swiecie przekonana ,ze porod jak z bajki ma tez cos z tym wspolnego

Dobranocka mnie obojętnie na prawde czy TY sama bedziesz czy razem jak sie tak da , dla mnie to żąden problem , na razie dobrze sie czuje wiec mam czas a nie daj Boże nie bede w stanie ciągle przesiadywać to mnie dziewczyny zlinczują ze nic nie robie hehehehe !!!!!:)

reklama
Mamuśka na moderatora! Tak było od początku umówione:tak:;-)

To ja pasuję. Radź sobie Mamuśka, skoro taka wola większosci. Mam nadzieję, że i Twoja!

Karolinko, wolę iść za ciosem, niż potem zmuszać się do powrotu do pieluch... Siostra moja ma trójkę rok po roku i jest fajnie. Też tak chce :-) Noo, moze nie trójkę od razu, ale zobaczymy. A potem jak już znajdę pracę to odpłynę w świat! :-)

Poród jak z bajki? Szybko, naturalnie, z malutkim tylko nacieciem zszytym tak, ze lekarz dzień później nie mógł się dopatrzeć(!) gdzie to było, porpdówka przez cały dzień i całą noc do mojej wyłacznej dyspozycji (bo nikt nie rodził cały dzień i całą noc akurat), plus dwie położne - najwspanialsze na świecie i lekarz. Mąż w zasięgu ręki i zdrowe dziecko. Czegóż wiecej chcieć? Nie chodziłam do zadnej szkoły rodzenia, a każde parcie i każdy skurcz miałam dyktowane co robić - i było super!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry