reklama

Październik 2011

qlcia, na krwawienie z nosa polecam nawilżacz powietrza. To jedyne co działa, przynajmniej na mnie... Utrzymuję wilgotność w mieszkaniu na poziomie 60% i wtedy jest dobrze, a jak tylko odkęcam kaloryfery (mam w domu stałą temperaturę ok 20'C, ale czasem jak jestem chora, jak teraz - na antybiotyku, to marznę i odkręcam), to natychmiast powietrze robi się bardziej suche (ok 50%) i mam krwawienia z nosa. Wczoraj kupiłam inhalator Medeli, 240zł ale myślę że sie przyda nie raz. I dla mnie i dla dzieci. Poza tym właśnie odpaliłam nawilżacz ultradźwiekowy, niech spełnia swoją rolę :-)

reklama
dziewczyny co sądzicie zeby w grupie utworzyć wątek "nasze brzuszki" ??????? Bedziemy wklejać np co miesiąc i patrzec na rosną !!!!!!!!!!!!!!
Tam nikt nie porządany nie zajrzy !!!!!!!!!!!

qlcia, na krwawienie z nosa polecam nawilżacz powietrza. To jedyne co działa, przynajmniej na mnie... Utrzymuję wilgotność w mieszkaniu na poziomie 60% i wtedy jest dobrze, a jak tylko odkęcam kaloryfery (mam w domu stałą temperaturę ok 20'C, ale czasem jak jestem chora, jak teraz - na antybiotyku, to marznę i odkręcam), to natychmiast powietrze robi się bardziej suche (ok 50%) i mam krwawienia z nosa. Wczoraj kupiłam inhalator Medeli, 240zł ale myślę że sie przyda nie raz. I dla mnie i dla dzieci. Poza tym właśnie odpaliłam nawilżacz ultradźwiekowy, niech spełnia swoją rolę :-)

też włączam nawilżacz bo krew z nos dziś mi płynie, ale ja mam ten do dupy nawilżacz co zostawia biały osad na wszystkim , przydał by mi się taki ultradżwiękowy!!

Dobranocka chyba lepiej tam wklejac zdjęcia , gdzie mamy tylko my dostęp niz na ogólnym gdzie kazdy moze wejść i zobaczyć, poza tym w cale sie nie trzeba rozbierac, w bluzce tez widac brzuch !!

dziewczyny co sądzicie zeby w grupie utworzyć wątek "nasze brzuszki" ??????? Bedziemy wklejać np co miesiąc i patrzec na rosną !!!!!!!!!!!!!!
Tam nikt nie porządany nie zajrzy !!!!!!!!!!!

ja jestem za :)
juz kiedys o tym pisalam :)
a brzuszki uwielbiam ogladac , sliczne sa i sama napewno bede robic fotki swojemu , bo to fajna pamiatka dla mnie i dla dziecka

zbiram sie i musze jechac na zakupy ;) oby mnie w sklepie nie zemdlilo :/

Dobranocka chyba lepiej tam wklejac zdjęcia , gdzie mamy tylko my dostęp niz na ogólnym gdzie kazdy moze wejść i zobaczyć, poza tym w cale sie nie trzeba rozbierac, w bluzce tez widac brzuch !!

Jeja, no ja przecież żartowałam z tym rozbieraniem :))))) Sama pewnie jako pierwsza wrzucę fotkę jak się watek pojawi!

Kingolinka, trzymam kciuki za wizytę! I czekam na zdjecie fasolinki :-)

reklama
Mdli mnie ...uciekam przed ludźmi :baffled:... a jeden pracownik opalony papierochami wparadowal mi do pokoju...nie moge znieść tego zapachu!!!

Poza tym wyobraźcie sobie że dokucza mi zapach rajstop które wypłukałam w płynie do płukania ....no że rajstopy czuję to już jakaś schiza :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry