• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

łojjj, no to faktycznie długo !!!! Bardzo dobrze ze zmieniłas lekarza :)
Trzymam kciuki zeby wszystko był w porządku :) życzę oczywiscie bezobjawowej ciązy :)
Ja to mialam straszną pierwszą ciąze !! Ale wierze ze jak zajde to bedzie tym razem o wiele lepiej :)

reklama
Witaj Rabbitku widze ze doczekalas sie dziewczyn z terminem na pazdziernik,a ty jak sie czujesz?
Jesli mozesz to napisz:
Kiedy robilas test?w ktorym dniu cyklu?i ile dni po @?

Robiłam teścik w 24 dniu cyklu przed @(pink test wyszedł z 2 kreskami, pre test 1 kreska)....25 dc zrobiłam bhcg i miałam 30,01....a dzisiaj robiłam znowu bete i mam 1048....aa czuje się średnio nie dość że boli mnie brzuch i plecy...to jeszcze lekkie przeziębienie...ale chociaż tyle że na L4 siedzę....bo w pracy to tylko bym nałapała wirusów....

To juz za 2 tyg zobaczysz swoja fasoleczke,ale fajnie.

Mamuska co nic nie piszesz?Co tam u ciebie ?
hmmdrapanie.gif

Edyta- jestem , jestem, brzuch mnie nie boli juz, ale krew z nosa dzis sie pojawiła... a poza tym nic mi sie nie chce dziś... :-(
Jeszcze ze 2 godzinki i mały padnie więc odpocznę troszkę sobie !!! No strasznie nie mam mocy :( :wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry