Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
najszczesliwszy? smiech na sali. nie dosc ze mam wszystkie mozliwe objawy ciazy, to jeszcze zachowuje sie jak totalna idiotka, przez co cierpi moj zwiazek
i tak zle i tak niedobrze :-)czesc dziewczyny![]()
Ja juz mam potwierdzona ciaze beta HCG, 3 testy domowe... jeszcze niewiem ktory dokladnie tydzien ale wedle wyliczen 5 tc mam w poniedzialek zgłosić sie na USG.
Dziewczyny mam ***** dość !!!!!!!!!!!!!!!!
nie spałam całą noc, bo rzygałam , potem juz nie mialam czym wiec mnie tak wytarmosiło ze wszystko mnie boli, na dodatek jeszcze ,mialam biegunke , a z gardłem to nie wiem co mi sie zrobiło, boli jak cholera od tego rzygania , łykam sline to na początku tak jak boli gardło a dalej jakby coś tam było, jakby coś uwięzło, juz zjadłam w nocy trochę bułki bo myslałam ze to przejdzie ale zaraz ta bułka w kiblu wylądowała a to ciągle tam jest !!!!!!!!!!!!!!!!! Boże wykończe się, dzis nie mam siły na nic, teraz oczywiscie tez mnie wyszarpało , normalnie przeryczałam w kiblu całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję bardzo za taką ciąże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja leze od wczoraj plackiem, dobrze, ze mam lapka i net. Chyba zadomowie sie na najblizsze 2 tyg na bb. Dobrze, ze jestescie czlowiekowi razniej odrazu.
Asionku,to super wiadomosc,odciazenie dla portfela na maksa
Ja sie dzisiaj obudzialm w miare...jakies tam male mdlosci,ale zjadlam(wcisnelam)kanapke i popijam herbatke...
wczoraj opowiedzialm mezowi o mojej wizycie u lekarza i tez kazal mi umawiac sie prywatnie i olac ich wszystkich...kochany jest...
Cala noc mnie suszylo,wypilam normalnie 1,5l wody....
Rabbit tak myslalam bo wygladaja dokladnie tak jak u mnie,ja mam dwoch synkow ale totalnie roznych zarowno z charakterow jak i z wygladu.Jeden wrazliwiec ,perfekcjonista ,drugi -wchodzi z zalozenia ze mu wszystko zwisa,maly egoista,ale jednym spojrzeniem kupuje sobie ludzi.
Czy Wam też dzisiaj tak ciśnienie padło??? Czuję się wypompowana, ledwo siedzę tak spać mi się chce i głowa mnie zaczyna boleć, na razie tylko pulsowanie w skroniach.
hehehe dziewczyny nie narzekajmy.... podobno ciąża to najwspanialszy okres w życiu kobiety....
wrrrrr.....pewnie facet to stwierdził....
ciaza to napewno fajny okres , ale tez i bardzo ciezki dla kobiety ....własnie puścilam pawia..........
idę obiad robić bo przeleżałam całe dopołudnie,bo mi sie w głowie kręciło....a teraz mdłosci i paw.....
nawet mnie nie straszcie. nie jestesmy ze soba dlugo, boje sie ze nie wytrzyma moich humorow. tez nie mam ochoty w ogole na seks,na mysl o nim robi mi sie niedobrze