reklama

Październik 2011

reklama
dziewczyny to co nas spotyka i czujecie, to nic innego jak hormony i uroki ciąży , ale po tym wszystkich cierpieniach będziemy miały maleństwa w ramionach :-):-)

zupaogorkowa z tym zwiazkiem to dopiero poczatek, ja do dzisiaj nie potrafie dogadac sie z mezem a syn ma juz prawie 9 mies.
najpierw szaleja hormony, potem dochodzi instynkt macierzynski i kryzys zwiazany z pojawieniem sie dziecka
kolezanki mowia ze to normuje sie jak dziecko ma kolo 3 lat

nawet mnie nie straszcie. nie jestesmy ze soba dlugo, boje sie ze nie wytrzyma moich humorow. tez nie mam ochoty w ogole na seks,na mysl o nim robi mi sie niedobrze

Ups a ze mna odwrotnie popęd prawidlowy :P wogole to czuje sie juz super bo wreszcie powiedzielismy wszytsko tacie i jakos to zaakcetpował i planujemy slub na juz czyli na za 2 miesiace:) <jupi>

hej , hej mamusie ;)) widze , ze dzisiaj nienajlepszy dzien .... mnie tez glowa boli :/
ale nie zapeszajac od wczoraj wieczora jakos mi lepiej i te mdlosci sa minimalne , moglabym powiedziec , ze wogole ich nie ma gdyby nie to , ze nie mam apetytu na nic :(
no i oczywiscie to mnie zaczelo martwic , ze nagle przeszlo
ale wiem , ze kilka z nas juz tak mialo i jest ok wiec tego staram sie trzymac , ale oczywiscie strach juz jest :( my to pokrecone jestesmy w tej ciazy :-D i tak zle i tak niedobrze :-)

czesc dziewczyny:)
Ja juz mam potwierdzona ciaze beta HCG, 3 testy domowe... jeszcze niewiem ktory dokladnie tydzien ale wedle wyliczen 5 tc mam w poniedzialek zgłosić sie na USG.

witaj i garatulacje ;))

Dziewczyny mam ***** dość !!!!!!!!!!!!!!!!
nie spałam całą noc, bo rzygałam , potem juz nie mialam czym wiec mnie tak wytarmosiło ze wszystko mnie boli, na dodatek jeszcze ,mialam biegunke , a z gardłem to nie wiem co mi sie zrobiło, boli jak cholera od tego rzygania , łykam sline to na początku tak jak boli gardło a dalej jakby coś tam było, jakby coś uwięzło, juz zjadłam w nocy trochę bułki bo myslałam ze to przejdzie ale zaraz ta bułka w kiblu wylądowała a to ciągle tam jest !!!!!!!!!!!!!!!!! Boże wykończe się, dzis nie mam siły na nic, teraz oczywiscie tez mnie wyszarpało , normalnie przeryczałam w kiblu całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję bardzo za taką ciąże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jejeku mamusia straszne to :( i jeszcze twoje dziecko tez pewnie sie boi :( kurcze moze zadzwon do gina i sie umow na jutro ?? maz bedzie to ci pomoze
takie duze mdlosci to nie za dobre w ciazy i normalnie lekarz moze przepisac czopki czy cos innego
trzymaj sie kochana !!!! oby ci przeszlo jak mi ( odpukac hehe )

Ja leze od wczoraj plackiem, dobrze, ze mam lapka i net. Chyba zadomowie sie na najblizsze 2 tyg na bb. Dobrze, ze jestescie czlowiekowi razniej odrazu.

i dobrze :) ja tam jestem tutaj :)

Asionku,to super wiadomosc,odciazenie dla portfela na maksa;)

Ja sie dzisiaj obudzialm w miare...jakies tam male mdlosci,ale zjadlam(wcisnelam)kanapke i popijam herbatke...

wczoraj opowiedzialm mezowi o mojej wizycie u lekarza i tez kazal mi umawiac sie prywatnie i olac ich wszystkich...kochany jest...

Cala noc mnie suszylo,wypilam normalnie 1,5l wody....

roj tak ciesze sie bardzo , ze juz tyle mam , bo to kupe kasy wszystko kosztuje :/ moje siorki wydawaly po kilka tys. zl. ... a mialy ogromna pomoc rodziny , bo tak by poszlo jeszcze wiecej
mnie tez w nocy suszylo :/ a pozniej po tym piciu sikalam i jakas ta noc nie za dobra byla

Rabbit tak myslalam bo wygladaja dokladnie tak jak u mnie,ja mam dwoch synkow ale totalnie roznych zarowno z charakterow jak i z wygladu.Jeden wrazliwiec ,perfekcjonista ,drugi -wchodzi z zalozenia ze mu wszystko zwisa,maly egoista,ale jednym spojrzeniem kupuje sobie ludzi.

super opis !! fajnych masz chlopakow ;))

Czy Wam też dzisiaj tak ciśnienie padło??? Czuję się wypompowana, ledwo siedzę tak spać mi się chce i głowa mnie zaczyna boleć, na razie tylko pulsowanie w skroniach.

oj tak mi tez padlo , glowa boli , zamulona jestem ...

hehehe dziewczyny nie narzekajmy.... podobno ciąża to najwspanialszy okres w życiu kobiety....

wrrrrr.....pewnie facet to stwierdził....

no to sie usmialam :-D ciaza to napewno fajny okres , ale tez i bardzo ciezki dla kobiety ....

własnie puścilam pawia..........
idę obiad robić bo przeleżałam całe dopołudnie,bo mi sie w głowie kręciło....a teraz mdłosci i paw.....

wow , kurcze oby wam przeszlo szybko !!!
a tak wogole to my prawie takie same fasolki mamy ;)
moze razem na porodowke pojedziemy ;-)

reklama
nawet mnie nie straszcie. nie jestesmy ze soba dlugo, boje sie ze nie wytrzyma moich humorow. tez nie mam ochoty w ogole na seks,na mysl o nim robi mi sie niedobrze

Zupaogorkowa sorki nie obraz sie , ale czytajac twoje posty mam wrazenie , ze u was to tylko sex jest wazny , i na tym opiera sie wasz zwiazek
i strasznie sie boisz , ze nie masz na niego ochoty i co na to twoj partner ... moze odnosze zle wrazenie to mnie popraw
ale uwazaj na to jzeli cos w tym jest , bo takie zwiazki czesto szybko sie rozpadaja :( oczywiscie nie chce straszyc , ale ciaza trwa 9 miesiecy i moze byc roznie .... moze byc tez tak , ze to lekarz zabroni wogole sexu i co wtedy ?? dorosly , madry facet wie co i jak i ma nas wspierac , a nie stresowac i wpedzac w poczucie winy

to sie nawymadrzalam , przepraszam ,, ale juz kilka razy pisalas o tym i tak jakos zastanowilo mnie to

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry