Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najszczesliwszy? smiech na sali. nie dosc ze mam wszystkie mozliwe objawy ciazy, to jeszcze zachowuje sie jak totalna idiotka, przez co cierpi moj zwiazek
i tak zle i tak niedobrze :-)czesc dziewczyny![]()
Ja juz mam potwierdzona ciaze beta HCG, 3 testy domowe... jeszcze niewiem ktory dokladnie tydzien ale wedle wyliczen 5 tc mam w poniedzialek zgłosić sie na USG.
Dziewczyny mam ***** dość !!!!!!!!!!!!!!!!
nie spałam całą noc, bo rzygałam , potem juz nie mialam czym wiec mnie tak wytarmosiło ze wszystko mnie boli, na dodatek jeszcze ,mialam biegunke , a z gardłem to nie wiem co mi sie zrobiło, boli jak cholera od tego rzygania , łykam sline to na początku tak jak boli gardło a dalej jakby coś tam było, jakby coś uwięzło, juz zjadłam w nocy trochę bułki bo myslałam ze to przejdzie ale zaraz ta bułka w kiblu wylądowała a to ciągle tam jest !!!!!!!!!!!!!!!!! Boże wykończe się, dzis nie mam siły na nic, teraz oczywiscie tez mnie wyszarpało , normalnie przeryczałam w kiblu całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję bardzo za taką ciąże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja leze od wczoraj plackiem, dobrze, ze mam lapka i net. Chyba zadomowie sie na najblizsze 2 tyg na bb. Dobrze, ze jestescie czlowiekowi razniej odrazu.
Asionku,to super wiadomosc,odciazenie dla portfela na maksa
Ja sie dzisiaj obudzialm w miare...jakies tam male mdlosci,ale zjadlam(wcisnelam)kanapke i popijam herbatke...
wczoraj opowiedzialm mezowi o mojej wizycie u lekarza i tez kazal mi umawiac sie prywatnie i olac ich wszystkich...kochany jest...
Cala noc mnie suszylo,wypilam normalnie 1,5l wody....
Rabbit tak myslalam bo wygladaja dokladnie tak jak u mnie,ja mam dwoch synkow ale totalnie roznych zarowno z charakterow jak i z wygladu.Jeden wrazliwiec ,perfekcjonista ,drugi -wchodzi z zalozenia ze mu wszystko zwisa,maly egoista,ale jednym spojrzeniem kupuje sobie ludzi.
Czy Wam też dzisiaj tak ciśnienie padło??? Czuję się wypompowana, ledwo siedzę tak spać mi się chce i głowa mnie zaczyna boleć, na razie tylko pulsowanie w skroniach.
hehehe dziewczyny nie narzekajmy.... podobno ciąża to najwspanialszy okres w życiu kobiety....
wrrrrr.....pewnie facet to stwierdził....
ciaza to napewno fajny okres , ale tez i bardzo ciezki dla kobiety ....własnie puścilam pawia..........
idę obiad robić bo przeleżałam całe dopołudnie,bo mi sie w głowie kręciło....a teraz mdłosci i paw.....
nawet mnie nie straszcie. nie jestesmy ze soba dlugo, boje sie ze nie wytrzyma moich humorow. tez nie mam ochoty w ogole na seks,na mysl o nim robi mi sie niedobrze