reklama

Październik 2011

reklama
o seksie nie pisalam w ogole... po prostu nie mam na niego ochoty, nic poza tym. wcale nie jest najwazniejszy. chodzi mi o to ze zachowuje sie jak idiotka z powodu hormonow...

Zupa dlatego napisalam , ze moglam zle odzczytac twoje posty , ale juz kilka razy pisalas o tym sexie , ze nie mozesz i facecie tutaj i na grupie i jakos tak mi sie to skojarzylo wszystko
nie ma tematu w takim razie ;)

Rudson no wlasnie zawsze jakos innaczej mozna sobie poradzic ;))

pisalam? nie pamietam, ale nawet jesli tak to nie odgrywa on kluczowej roli w moim zwiazku. boje sie po prostu ze przez swoje niekontrolowane zachowanie w stylu "obrazona ksiezniczka" zniechece do siebie faceta... mam dola

No tak bo pozniej bedzie brzuszek i sie bede meczyc... Wiec na wariata szukamy sali ale tylko na 35-40 osob wiec mam nadzieje ze sie cos znajdzie no i na maj wiec moze sie znajda miejsca wiekszosc par jest przesadnych :P

trzymam &&&&&&&& żebyś znalazła sale w maju! ja brałam ślub w Lipcu miesiącu bez literki R nie jestem przesądna, a małżeństwo mamy udane :-)

hehehe dziewczyny nie narzekajmy.... podobno ciąża to najwspanialszy okres w życiu kobiety....

wrrrrr.....pewnie facet to stwierdził....

na bank!!!!!!!!!!!!!! ale spokojnie kobitki II trymest jest boski!!!!!! włosy pięknieją, cera, samopoczucie i samoocena więc byle do II trymestru :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ups a ze mna odwrotnie popęd prawidlowy :P wogole to czuje sie juz super bo wreszcie powiedzielismy wszytsko tacie i jakos to zaakcetpował i planujemy slub na juz czyli na za 2 miesiace:) <jupi>

Super super!!!!!! daj znać gdzie mam ryżem posypać :-p;-)

pisalam? nie pamietam, ale nawet jesli tak to nie odgrywa on kluczowej roli w moim zwiazku. boje sie po prostu ze przez swoje niekontrolowane zachowanie w stylu "obrazona ksiezniczka" zniechece do siebie faceta... mam dola

masz prawo być "obrażoną księżniczką"!!!!!!!!!!!! w twoim organizmie jest front wojenny!!! On ma obowiązek znosić to :tak:

No tak bo pozniej bedzie brzuszek i sie bede meczyc... Wiec na wariata szukamy sali ale tylko na 35-40 osob wiec mam nadzieje ze sie cos znajdzie no i na maj wiec moze sie znajda miejsca wiekszosc par jest przesadnych :P

Proponuję Prohibicja Pub ;-);-);-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry