Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie od poniedziałku zaczyna się 3 miesiąc....noo bo już 9 tydzień będzie...dobrze to liczę
...patrzę na okienka w suwaczku hihihihihihRudson a gdzie to jest?? Wczora bylam w Ziemiańskiej i termian jest wolny na maja ale drożyzna straszna![]()

...ale i weselne przyjęcia czasem mamy - takie kamerane uroczystości
Żartowałam Kinia - ja miałam tam "wesele" hihihihihi - moja knajpka. Na soczek lub herbatkę zapraszam...ale i weselne przyjęcia czasem mamy - takie kamerane uroczystości
Moja "weselna" imprezka była swojska i połączona z parapetówką - bo akurak otwieraliśmy
hmmmm a tak na poważnie to wszędzie będzie porównywalnie do ziemiańskiej lub drożej. :-( może "pod parowozem" ?

Kinga znajdź w necie namiary na kilka restauracji i zanim tam się pofatygujesz przedzwoń i zobacz w jakiej grupie conowo- terminowej je możesz umieścić i dopiero do tych które będą dla ciebie atrakcyjne uderzaj
Moja kumpela jest "wedding planner" - organizuje przyjęcia od A-Z - polecam sympatyczna dziwczyna twoja imienniczka![]()
No tak bo pozniej bedzie brzuszek i sie bede meczyc... Wiec na wariata szukamy sali ale tylko na 35-40 osob wiec mam nadzieje ze sie cos znajdzie no i na maj wiec moze sie znajda miejsca wiekszosc par jest przesadnych![]()
0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty
znalazłam coś takiego....tzn że w pn będę w 3 miesiącu...jupiiii hehehe