reklama

Październik 2011

reklama
Rudson a gdzie to jest?? Wczora bylam w Ziemiańskiej i termian jest wolny na maja ale drożyzna straszna :P

Żartowałam Kinia - ja miałam tam "wesele" hihihihihi - moja knajpka. Na soczek lub herbatkę zapraszam :tak::tak::tak: ...ale i weselne przyjęcia czasem mamy - takie kamerane uroczystości

Moja "weselna" imprezka była swojska i połączona z parapetówką - bo akurak otwieraliśmy :-D

hmmmm a tak na poważnie to wszędzie będzie porównywalnie do ziemiańskiej lub drożej. :-( może "pod parowozem" ?

0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty

znalazłam coś takiego....tzn że w pn będę w 3 miesiącu...jupiiii hehehe

Żartowałam Kinia - ja miałam tam "wesele" hihihihihi - moja knajpka. Na soczek lub herbatkę zapraszam :tak::tak::tak: ...ale i weselne przyjęcia czasem mamy - takie kamerane uroczystości

Moja "weselna" imprezka była swojska i połączona z parapetówką - bo akurak otwieraliśmy :-D

hmmmm a tak na poważnie to wszędzie będzie porównywalnie do ziemiańskiej lub drożej. :-( może "pod parowozem" ?

Hmm no musze sie rozejrzec i to czym prędzej a póki co chłop mi się rozchorował, więc stoimy w miejscu :(

Kinga znajdź w necie namiary na kilka restauracji i zanim tam się pofatygujesz przedzwoń i zobacz w jakiej grupie conowo- terminowej je możesz umieścić i dopiero do tych które będą dla ciebie atrakcyjne uderzaj :tak:

Moja kumpela jest "wedding planner" - organizuje przyjęcia od A-Z - polecam sympatyczna dziwczyna twoja imienniczka :-D

Kinga znajdź w necie namiary na kilka restauracji i zanim tam się pofatygujesz przedzwoń i zobacz w jakiej grupie conowo- terminowej je możesz umieścić i dopiero do tych które będą dla ciebie atrakcyjne uderzaj :tak:

Moja kumpela jest "wedding planner" - organizuje przyjęcia od A-Z - polecam sympatyczna dziwczyna twoja imienniczka :-D

Ruuudson na trzydzieści pare osob nie bede sie wyglupiac. trzeba tylko sale, sukienke i orkiestre zalatwic a i księdza po drodze i wsio :) gdyby nie dzidzi może i by bylo przyjcie ale ja się w sumie cieszę że mnie ono minie, jakos nie odnajduję się na takich balteach...

No tak bo pozniej bedzie brzuszek i sie bede meczyc... Wiec na wariata szukamy sali ale tylko na 35-40 osob wiec mam nadzieje ze sie cos znajdzie no i na maj wiec moze sie znajda miejsca wiekszosc par jest przesadnych :P

super ;) gratulacje !! poszukaj jak pisala Rudson na necie restauracji i napisz do nich lub zadzwon z prosba o menu i cennik ;) ja tak robilam i tez szybko , bo w przeciagu 3 miesiecy wszystko zorganizowalam i to na odleglosc , bo mieszkamy we Fr a slub byl w Polsce ;) do tego jeszcze mialam gosci stad ... da sie wszystko zrobic ,ja w Wawie gdzie niby trzeba 3 lata wczesniej organizowac wszystko , zrobilam i bylo super , aha i jeszcze bralam slub w sylwka hehe wiec mialam trudniej , bo wiele restauracji bylo zamknietych
powodzenia :)

0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty

znalazłam coś takiego....tzn że w pn będę w 3 miesiącu...jupiiii hehehe

gartuluje ;) ja jeszcze troche mam do 3 miesiaca ....

reklama
Dziewczyny witam w piatek...ja dopiero teraz jestem przy kompie...w pracy od rana...a w zasadzie od 6:30...ale byłam cały czas poza biurem...nawet nie mam teraz czasu ponadrabiać....:(

Wczoraj robiłam betę...wyszło 13766...w sobotę miałam 3471...tak więc dziewczynki u mnie jednak tylko jedna fasolka się rozwija...troszkę mi smutno...ale widocznie tak miało być...ale dobrze, ze beta rośnie...to znaczy, że druga fasolka się trzyma...
Będę pisać co jakis czas...bo mam ogrooooom pracy...dobrze, że weekend już tuz tuż, to ponadrabiam...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry