Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marti - nie dość, że termin mamy ten sam, to objawy również:-) Ja też mam takie uczucie pełności w podbrzuszu i jak się ruszam, to czuję mięśnie brzucha. Dziwne, ale do przeżycia.
Hej Dziewczyny,
Własnie niedawno zalogowałam sie na babyboom i odnalazlam wasz wątek a mianiowicie z miła chęcia do was dołączę pażdziernikowych mam termin mam na 13 pażdziernikaa przy okazji mam do was pytanie a mianowicie jestem w 9 tc i czasami żadko ale mam takie uczucie jakby stwardnial mi brzuch na dole a dokładnie czuje ze to macica nie jest to bolące ale to takie nie fajne uczucie kamienia w dole brzucha jak wezme nospe i sie położe to mija, czy miala któraś z was podobne do mnie akcję wizytę mam dopiero w piątek....
tez tak mam, brzuch dziwnie pobolewa oprocz tego.Marti - nie dość, że termin mamy ten sam, to objawy również:-) Ja też mam takie uczucie pełności w podbrzuszu i jak się ruszam, to czuję mięśnie brzucha. Dziwne, ale do przeżycia.
dzidzius sobie wybierze, kiedy zechce wyjsc :-) choc musze przyznac,ze w 1. ciazy mialam termin z OM na 27 maj, z usg na 29, a malu urodzil sie akurat po srodku 28 :-) wiec byl bardzo terminowy
w Pl mi powedziala polozna, ze to prawdopodobnie przez to,ze w ciazy pilam mleko (jak dla mnie to troche naciagana teoria)..tutaj powiedziala mi polozna, ze moze to byc nadmiar cukru, wiec kazala mi ograniczy....i przyznam,ze to brzmi sensowniej niz to mleko
i dobrze,bo w ciazy mleko pochlaniam litrami 
musze sobie rozszerzyć profil o suwaczki, może jutro się za to zabiorę
Mnie za to coś kaszel męczy, więc sobie zaaplikowałam już *spam* i zastanawiam się, czy nie iść do lekarza po L4 w razie czego.
Czesc dziewczyny :-) chcialam do Was z przyjemnoscia dolaczyc bo tez spodziewam sie dzidziusia w pazdzierniku.Pierwszy termin to ok 24.10.Mam juz core 2latka i 4 miesiace i wtedy to byla ciaza wrecz bajeczna czego nie moge powiedziec o tej.Spac spac i jeszcze raz spac i do tego mdlosci masakra.Tez boli mnie brzus ale to chyba calkiem normalne.
Ja rowniez sie witam i tez chcialabym do was dolaczyc pazdziernikowe mamuskiJa mam termin niby na 25.10 ale to sie jeszcze okaze, bo wiadomo, ze to roznie bywa
To bedzie moja pierwsza dzidzia, aczkolwiek w ciazy bylam juz w zeszlym roku jednak... nie udalo sie. Teraz nie mam prawie zadnych objawow. Jedynie zwiekszona sennosc i przez 2-3 dni mialam zgage. Poza tym wsio ok
sylwia_m mnie tez brzus pobolewa. Na przyklad wczoraj bardziej bolalo, ale dziewczyny mi pisaly, ze moze od tego, ze macica sie rozciaga. W czwartek mam wizyte u gina to sie wszystkiego dowiem![]()