reklama

Październik 2011

reklama
Justyś - spoko można włosy farbować, teraz farby są całkiem innej generacji i nie zawierają takich ilości amoniaku jak kiedyś i tak jak piszę Karolina nic nie poprawia tak humoru jak fajna fryzura na gowie ;-)

Arlets - ja miałam na początku to samo, nie dość, że wszystko mi śmierdziało to jak już coś zjadłam to muliło mnie przez kilka godzin :baffled: teraz już powoli robi się OK, czekam aż sie to skończy za to pod koniec ciąży pojawi się upragniona zgaga :shocked2:

agi, mamuska - bardzo mi przykro.
[*] dla aniolkow :-(

ja chora - bez komentarza - trzeci raz w ciazy... lecze sie amolem.
dzis jednak zadzwonila recepcjonistka z polecenia pani doktor i pytala czy wszystko ok w ciazy. dala mi termin na morfologie na 28 marca popoludniu. mam jesc i pic normalnie :confused:

ja juz wlosy farbowalam raz. najlepsze jest to ze przetluszczaja mi sie w pol dnia - no bez komentarza. i jeszcze syfy.

narobilam sie dzis w pracy i wszystko mnie boli, brat zabral core do kina i na lody, mezus w pracy, szczeniaczek najedzony spi w kuchni, kot mnie grzeje wiec ide spac :-D

ps. witam nowe mamusie :-)
ps1. ja na bb jestem od poczatku pierwszej ciazy :-D;-) codziennie!

Basia kurcze wspolczuje tych chorob i zdrowia wiecej zycze !!!

ja sie czuje mega nieatrakcyjna :/

kobietki szczegolnie te co juz w ciazy byly

mialyscie wlosy na brzuchu ???
ja wlasnie pod prysznicem zauwazylam , ze jakies wlochy mi porosly :(
no normalnie porazka !!!
mam plecy w syfkach do tego , i mega przesuszona skore na twarzy , szczegolnie na bwiach nad nimi i pod i kolo nosa :( juz rzaden krem mi nie pomaga :( jejku normalnie zamieniam sie w potwora !!!!!!!!!!!!!

ja mam syfy na plecach, dekoldzie i twarzy...jakaś masakra...:( i też nie czuję się atrakcyjna mam mega odrosty.... a przez to ze cały czas jem to czuję się taka ociężała...bllleeee..... może będzie lepiej w następnym trymestrze...

asiolek wiem co przeżywasz.....

ja sie sobie tez nie bardzo podobam. wlosy mi wypadaja, paznokcie mi sie lamia... nie chce mi sie malowac nawet, nie mam sily ani ochoty na nic

Asionek rabbit zupka ja mam to samo. Nie dosc ze wlosy sie przetluszczaja, pryszcze raz na plecach raz na twarzy to jeszcze okropne wzdecia i czuje sie jak totalny balon. A wloski na brzuchu tez mam :baffled: A jeszcze inteligentnie narobilam sobie lazanek z kapusta, to chyba zeby sie ze wzdeciami nie rozstawac :-p

Ostatnia edycja:
mamuska, agi - przykro mi bardzo :-(

ja dzis dostalam list z wizyta napierwsze badania USG plus cos jescze (bo az 2 godziny!), na 26 marca, w koncu sie dowiem czy wszystko ok...

reklama
cytryna wreszcie cos ruszylo :)

ja jem jak mloda swinia :) jestem juz 3 kg do przodu przy dobrych wiatrach, tez ciagle mam to uczucie ciezkosci i zmeczenia. wracam z godzinnego spaceru i ledwo zyje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry