reklama

Październik 2011

reklama
Ja mam za to mega łupież sypie mi się z łba jak jakiemuś menelowi co się myje raz na 3 miesiące :shocked2: i za bardzo nie mam pomysłu co z tym dziadostwem zrobić

ogólnie wygląd spoko, potem dopiero będziemy się czuć jak wieloryby ;-)

hehe...noo to mnie pocieszyłaś.... ja znowu jem.....masakra jakaś.....aaa zjadłam bym teraz loda z Mac Donalda z sosem czekoladowym....

dziewyczyny macie jakieś zachcianki??

A ja chce papierosa i rozowego wina!
mam nadzieje ze was nie zgorszylam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asionek rabbit zupka ja mam to samo. Nie dosc ze wlosy sie przetluszczaja, pryszcze raz na plecach raz na twarzy to jeszcze okropne wzdecia i czuje sie jak totalny balon. A wloski na brzuchu tez mam :baffled: A jeszcze inteligentnie narobilam sobie lazanek z kapusta, to chyba zeby sie ze wzdeciami nie rozstawac :-p

dobrze , ze sama z tymi wlochami nie jestem :cool2:
to jak ja wczoraj po fasolce po bretonsku :/

mamuska, agi - przykro mi bardzo :-(

ja dzis dostalam list z wizyta napierwsze badania USG plus cos jescze (bo az 2 godziny!), na 26 marca, w koncu sie dowiem czy wszystko ok...

to super , ze w koncu bedziesz miec wizyte !! :)

Ja mam za to mega łupież sypie mi się z łba jak jakiemuś menelowi co się myje raz na 3 miesiące :shocked2: i za bardzo nie mam pomysłu co z tym dziadostwem zrobić

ogólnie wygląd spoko, potem dopiero będziemy się czuć jak wieloryby ;-)

hehe nie moge z tego menela :)
moze jakis szampon przeciwlopiezowy ??

hehe potem będzie gorzej..... dobrze chociaż że sex tak fajnie smakuje....:P

jasne , ja to wogole zero sexu ...... chyba czas sie przelamac :)

hehe...noo to mnie pocieszyłaś.... ja znowu jem.....masakra jakaś.....aaa zjadłam bym teraz loda z Mac Donalda z sosem czekoladowym....

dziewyczyny macie jakieś zachcianki??

ooo loda bym sobie zjadla :)
ja co chwile co innego chce :)

A ja chce papierosa i rozowego wina!
mam nadzieje ze was nie zgorszylam

ooo tez bym zapalila i wypila Mojito lub Margarite :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry