reklama

Październik 2011

reklama
Milka ja kocham czytac ,musisz powiedziec co lubisz to poradzimy.Tylko w przypadku ksiazek typu Daniel Steel to ci nie pomoge ,kompletnie mnie nie kreca.
A wiecie co ja teraz czytam Grzesiuka ,czytalam raz w ogolniaku i teraz przez przypadek dorwalam jeszcze raz .Prosto pisane ale z dusza.

ja mam takiego lenia ze dzis po odkurzaniu stwierdzilam ze wystarczy roboty na tydzien. co jest dobre na bol zoladka? tak mnie napier... ze siedziec nie moge :( mieta nie pomaga , a lekow zadnych nie mam

karolina - romansidła odpadają, lubię kryminały itepe,

zupkaogorkowa - ja żuje korzeń imbira taki surowy (szczypie w jęzor ale pomaga), a jak już to nie pomaga to Renie i jakoś daje radę.

kachutka i iwonka - gratulacje, ciesze sie z wami :-)

Asionek my na Majorke lecimy w kwietniu, srednie temperatury ponoc ok 20 stopni, wiec mysle ze bedzie ok :)

gugula mnie tez tak brzuch boli, w nocy sie czest budze jak sie z boku na bok przekrecam za szybko - bo tak mocno kluje.

wiem co to :) niestety nie posiadam, ale widze ze Ty jak sie leczysz to na calego :)
Teraz to tylko patrze :tak:
Milka ja lubie stare ksiazki Chmielewskiej,kryminal i komedia.
Tu mam maly dostep do Polskich aktualnosci.A ja przedewszystkim kocham polskich autorow.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry