Ivi1
Fanka BB :)
Dziendobry :-) Ja wczoraj wysiedzialam 3 h w poczekalni , czekajac na wizyte, ale warto bylo
Nareszcie znalazlam lekarza z prawdziwego zdarzenia, zmierzyl, zwazyl, zbadal, zrobil usg, wytlumaczyl gdzie lozysko, gdzie serduszko, dal zeszyt z wymienionymi wszelkimi badaniami ktore mam robic miesiac po miesiacu, wyjasnil co to za badania i wszystko co zrobilam do tej pory...
Mam przeciwciala na wszelkie chorobska a przede wszystkim na najwiekszy strach tutaj - toxoplazmoze, i jak do tej pory musialam jesc wszystko przegotowane i zero wedlin, tak teraz moge miecho krwiste i szynke parmenska ile wlezie

Zjadlam wczoraj caly talerz.. Ale ale jest tez minus.. Pan doktor doprowadza ciezarne do rozwiazania w doskonalej formie.. Znaczy to nie mniej nie wiecej, ze mam sie scisle stosowac prostej zasady dietetycznej ktora mi wyjasnil, i nie wolno mi przytyc wiecej niz max 12 kg w czasie ciazy... I rzeczywiscie wiecie co? W poczekalni widzialam z 10 babek z poteznymi brzuchami, a pupami zgrabniejszymi niz moja i mimo to, ze bylam negatywnie nastawiona na wszelkiego rodzaju diety, na jego diete moge sie zgodzic, bo nie poswiecam niczego praktycznie,a wygladac jak tamte mamy chce i to bardzo 

Nareszcie znalazlam lekarza z prawdziwego zdarzenia, zmierzyl, zwazyl, zbadal, zrobil usg, wytlumaczyl gdzie lozysko, gdzie serduszko, dal zeszyt z wymienionymi wszelkimi badaniami ktore mam robic miesiac po miesiacu, wyjasnil co to za badania i wszystko co zrobilam do tej pory...Mam przeciwciala na wszelkie chorobska a przede wszystkim na najwiekszy strach tutaj - toxoplazmoze, i jak do tej pory musialam jesc wszystko przegotowane i zero wedlin, tak teraz moge miecho krwiste i szynke parmenska ile wlezie

Zjadlam wczoraj caly talerz.. Ale ale jest tez minus.. Pan doktor doprowadza ciezarne do rozwiazania w doskonalej formie.. Znaczy to nie mniej nie wiecej, ze mam sie scisle stosowac prostej zasady dietetycznej ktora mi wyjasnil, i nie wolno mi przytyc wiecej niz max 12 kg w czasie ciazy... I rzeczywiscie wiecie co? W poczekalni widzialam z 10 babek z poteznymi brzuchami, a pupami zgrabniejszymi niz moja i mimo to, ze bylam negatywnie nastawiona na wszelkiego rodzaju diety, na jego diete moge sie zgodzic, bo nie poswiecam niczego praktycznie,a wygladac jak tamte mamy chce i to bardzo 

Moj maz tez duzo pracuje i tylko w poniedzialki jest wczesniej w domu a tak to od 7:30 do 18-19 siedzi w pracy takze rozumiem cie. Niestety u nas na razie tak bedzie musialo zostac bo moja umowa sie bedzie konczyc w czerwcu i tylko jego pensja nam zostanie 
- taka mine mialam