Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale wstaje juz na dobre?Moja jak pójdzie spać przed 20 to o 5 rano mam pobudkę i czesto jest tak ze przetrzymuje ja do 21, nieraz jest masakra bo wtedy jest tak niewyspana ze ciezko jej zasnac.... a co do spania to dopiero od dwóch dni spi w lozeczku a nie z nami, pierwsza noc o 4 sie przebudzila, ale dzis pieknie spala do 8;-)
Ja mialam doby dzien dzisiaj jakis taki wyluzowany i bezstresowy,po szkole poszlam z dziecmi do parku wzielam wyzerke i dwie kumpele siedzialysmy na sloneczku dzieci szalaly tam plynie strumyk i nawet troche sie pozamaczaly ,mam nadzieje ze sie nie przeziembia,pozniej kapiel w goracej wannie .Sebastiana przepytalam z tab.mnozenia nawet bez cyrkow.I poszli grzecznie spac!
Takie dni lubie!
ale wstaje juz na dobre?
Jas od kilku tygodni przesypia od 20 do 6, dostaje butle na spiocha i spimy do 9
niestety niedlugo sie skonczy
Anulka ja tez mialam przeboje z karmieniem piersia, mialam za male brodawki i Jas nie mogl ich dobrze chwycic, przez to nie produkowalam mleka tyle ile potrzebowal, musialam dokarmiac ciagle, zwlaszcza ze urodzil sie z bardzo niska waga (2200), potem sam sie odstawil
w sumie karmilam 4 miesiace
strasznie to przezywalam, teraz nie mam juz zamiaru tak sie tym zamartwiac, macierzynstwo nie konczy sie na karmieniu piersia