Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam . Nie jestem w stanie nadrobic ponad 30 stron,. Ja nie wiem jak Wy umiecie byc tak na bierzaco....
Jakis temat grupy sie pojawil (tak jak napisalam nie weim na czym stanelo- bo nie podolam nadrobieniu)- nie spotkalam sie nigdy z czyms takim, Udzielam sie na innym forum i wszytski informacje sa jawne, jakos nigdy nie bylo niemilych sytuacji a rozmawiamy b. czestoo intymnych tematach, wrzucamy zdjecia i nikt jakos nie robil forum zamknietego dla wybranych...
Nie kazdy tak jak Wy siedzi caly dzien na forum, nie nabija postow i od razu ma byc odsuniety od "tajemniczych rozmow" ???! Troche .dziwne.
Ja zaczynam 13 tydzien- chociaz nie 13 skonczony zaczynam 14chyba tak sie liczy. I do lodowki i kuchni kieruje sie co 40 minut
dzien dobry! moj sie zaczal od pobudki o 5 rano(czyliw pl 4, a aliczac na stary czas o 3) gdy odsniezarki zaczely swoja prace, wlasnie pod oknami sypialni maja taki plac czy ki licho i tam zataczaja kolo i robia wal , a poznej przyjezdza ciezarowa i odsniezarki wsypuja ta na nia i snieg wywozony jest za miasto. Uwierzcie mi, ja pragne wiosny najbardziej z was wszystkich!!!
ciesze sie ze nie tylko ja jestem taka ziemniaczara, faktycznie ziemniaki to jedne z nielicznych produktow po ktorych nie mam zadnego blee-samopoczucia. Na szczescie zoladkowe samopoczucie juz jest duuuzo lepsze..
tak sei zestresowalam rabbit, tak mi bylo przykro i wogole...ze caly weekend bolal mnie brzuch, wogole macalam sie po piersiach,az sie MOj zainteresowal czy ja mu erotyczne zaproszenie wysylam ??? :-) dzis juz podejscie znormalnialo - co ma byc to bedzie...
przede mna pracowity dzien, zaczynam nie lapac sie na kilku dorywczych pracach i 2 studiach .. ale chcialabym dotrwac do konca sierpnia :-)
milego dnia zycze i chyba ide zjesc avokado (taki smak poranny mam)
heh, ja pewnie skicham sie ze starchu do 5.04, teraz latwo mi dodawac otuchy![]()
dzień dobry, ja musiałam się rano zerwać... i na badania lecieć, no ale za tydzień wizyta i cały komplet już zrobiony.
dzisiaj na 13 do pracy... ehh...
dowiedziałam się że będziemy mieli kolejnego dzidziusia w rodzinie... to już czwarty w tym roku, moja ciocia też w ciąży jest... i ma termin dwa dni po mnie...![]()
hej dziewczyny....a mnie się zaczyna kiepsko dzień....wieczorem się położyłam z bólem głowy i dzisiaj wstałam z bólem....chyba jakaś mega migrena....![]()
karolinko trzymam kciuki....
szczerze to troszkę zazdroszczę waamuśkim tych dolegliwości ciązowych bo mi jak nic nie było tak nie jest i przez to co jakiś czas łapię doła,że coś jest nie tak...
miłego dnia m
Dzisiaj jakiś cud mnie spotkał:-) Jula spała do 10na brzuszku fajnie sie ułożyła i bez ruchu spala aż zaczęłam się niepokoić.. w nocy troche poplakiwała chyba zęby ida...
ja już po śniadaniu świeżutki chlebek z masełkiem i szyneczka do tego kakao... a na obiad... ziemniaki jajo i maslanka, narobiłyście mi wczoraj smaka
posprawdzam w swoich wynikach to TR
Witam . Nie jestem w stanie nadrobic ponad 30 stron,. Ja nie wiem jak Wy umiecie byc tak na bierzaco....
Jakis temat grupy sie pojawil (tak jak napisalam nie weim na czym stanelo- bo nie podolam nadrobieniu)- nie spotkalam sie nigdy z czyms takim, Udzielam sie na innym forum i wszytski informacje sa jawne, jakos nigdy nie bylo niemilych sytuacji a rozmawiamy b. czestoo intymnych tematach, wrzucamy zdjecia i nikt jakos nie robil forum zamknietego dla wybranych...
Nie kazdy tak jak Wy siedzi caly dzien na forum, nie nabija postow i od razu ma byc odsuniety od "tajemniczych rozmow" ???! Troche .dziwne.
Ja zaczynam 13 tydzien- chociaz nie 13 skonczony zaczynam 14chyba tak sie liczy. I do lodowki i kuchni kieruje sie co 40 minut
Niech ktoś mnie kopnie w d... w kierunku kuchni bo mam taki chlew a chęci brak![]()
o zesz ty.. to kolezanka niezle sie wkopalaNa Forum każdy pisze na swoją odpowiedzialność , moze pisac o rodzinie mezu sprawach łóżkowych wklejać swoje zdjecia to jest jego sprawa.... moja "koleżanka" już rok tak właśnie robi, zali sie na meza tesciow wkleja foty a dalej zyje w nieswiadomosci ze cala rodzina to czyta.. kazdy ma swoj rozum... pozdrawiam:-)
Lepiej zajrze na grupe