reklama

Październik 2011

reklama
pryzybela to nie chodzi o to ze nie nadrobie :-D bo do szkoly sie tak w 7-8 m-cu chodzi. Problem w tym ze juz miejsc nie ma bo sie panie pozapisywaly i wolnych miejsc brak. Takze wybiore sie do prywatnej szkoly.

Asionek dobrze ze piszesz ze Mustela ma taki zapach, musze powachac przed zakupem. Moze zdecyduje sie na cos innego. U mnie w rodzinie tez nikt nie mial rozstepow wiec licze ze geny mnie ochronia :-) A co to za zel po porodzie co pisalas?

Wlasnie tez nie wiem co z ta nasza zupka moze do domu nie dotarla. Ja mam w czw wizyte na 19:15 ale znajac zycie wyjde stamtad po 22 bo poslizg jest zawsze duzy. Moze ona tez tak ma.

Witamy nową mamę ;-)

Ja po ciąży dźwigam cycki i robię brzuch :tak: teraz, muszę zacząć z leksza zbójować gdzieś przy drodze co by mi kasy starczyło hej...

Niestety z rozstępami jest tak, że jak maja wyjść to wyjdą można się smarować nie wiadomo czym, mi gin polecił oliwkę dla dzieci i smarować się od samego początku ciąży, żeby skóra miała szansę się uelastycznić, jak już wyskoczą to na nic kremy...

Rabbit blagam nie robcie mi znowu smmakow ,bo mam echo w lodowce!
Milka chodz zrobimy razem napad na bank,sama nie mam odwagi:tak:

Jestem:-)
Jak polozylam sie z Tobisiem spac o 14.30 to obudzilismy sie o 6:szok:I to tylko ze moj pecherz dluzej juz by nie wytrzymal.Tak spalibysmy chyba do jutra.
Ja tez polecam bio-oil.Wlasnie musze sobie go zakupic,w pierwszej ciazy uzywalam i jest super.Co do szkoly rodzenia za granica,to do mnie zadzwonii ze szpitala i bezplatnie organizowali lekcje.Trzymajcie prosze kciuki za mnie jutro,rano mam wizyte u ginekologa i ze stresu juz mnie wszystko boli.

reklama
A co bedziemy obrabiac towar z tirow czy tirowcow?Bo to latwe zdobycze ,wystarczy udko wystawic i juz im staje..tzn juz staja(Male przejezyczenie sorry)
A kore usta chcesz robic?
A dopiero teraz popatrzylam na zdjecie,usta boskie marzenie kazdego chlopa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry