reklama

Październik 2011

Tak tylko tu u nas na usg genetyczne trzeba sie umawiać do szpitala,więc pewnie będzie różnica w czasie jakieś kilka dni.
Ja jestem po 2 poronieniach w zeszłym roku i no i mój wiek jak określiła pani doktor na krawędzi...

Asiu miedzy nami jest tylko 1 dzień różnicy w terminie porodu,więc i możemy załapać się na listopad

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Apropo szkoly rodzenia dziewczyny, ktora wie jak to jest z tymi szkolami za granica? Ja jestem sparalizowana mysla o porodzie naturalnym i najchetniej to bym zaplacila za cesarke i miala swiety spokoj, ale mnie nie stac :-( Czy szkoly rodzenia pomagaja? Kiedy sie zapisywac? Jak to sie czyni za granica? Ratunkuuuuuu :szok::szok::szok:

kurcze ja tez wlasnie nie wiem jak to tutaj wyglada i czy wogole robia cos takiego ??
zapytam sie mojego lekarza 5 kwietnia na wizycie :)

Witam!
Jeśli pozwolicie dołączę do watku.
UFFFF od wczoraj przeczytałam całe forum aż 677 stron.Ja jestem chyba pażdziernikówka z najmłodszym "Kropkiem" ponieważ mam termin na 31 pażdziernika.
Ivi do szkoły rodzenia zapisy są po 20 tyg.Ja zrezygnowałam ponieważ mnie zaproponowano 4 godz.lekcje w sobotę,gdzie puszczają film z porodu.NIE DZIĘKUJĘ!!!
Ach zapomniałam napisać,że jestem mamą dwóch dziewczynek Julki 13 lat i Zuzi 10 lat.

witaj :) gratuluje dzidzi !!
no i wielkie wow , ze to wszystko przeczytalas ;))
moja siostra miala termin w zeszlym roku na 31 pazdziernika :) bala sie zeby nie urodzic 1 listopada , a w koncu urodzila w nastepne swieto 11 :))

Witamy Lena:-)

echh zupki cos nie ma... na którą miała??

no wlasnie nie wiem na ktora , ale dzisiaj wyjatkowo nie bylo jej na forum .... mam nadzieje , ze u niej wszystko ok !!

Weledy no wlasnie , a nie Welendy :))
kurka myslisz , ze to przez olejek wszystko pozniej wyszlo ??
ja to na po porodzie od razu sobie kupuje zel Musteli podobno rewelka
niby u mnie w rodzinie nikt rozstepow nie ma , ale wole uwazac , bo to roznie bywa , odpukac ;))
on mi pomogl w czasie ciazy ale po porodzie bylo za duzo juz dla jakiegokolwiek specyfiku;-)
Apropo szkoly rodzenia dziewczyny, ktora wie jak to jest z tymi szkolami za granica? Ja jestem sparalizowana mysla o porodzie naturalnym i najchetniej to bym zaplacila za cesarke i miala swiety spokoj, ale mnie nie stac :-( Czy szkoly rodzenia pomagaja? Kiedy sie zapisywac? Jak to sie czyni za granica? Ratunkuuuuuu :szok::szok::szok:
ja polecam
zapisy kolo 20 tc, ja mialam w szpitalu, ktory wybralam na porod, zeby sie tak obyc juz
u nas bylo za darmo

mnie rozstępy zaatakowały w pierwszej ciąży i to wcale nie jakoś na końcu :-(
A dzielnie się smarowałam od początku itp itd. Teraz mam tygrysi brzuch i nie tylko, pocieszające jest to że w dwóch pozostałych ciążach przybyło mi ich ze 2 czy 3...

Ja przy pierwszej ciazy nie popekalam,a przy blizniakach w 36 tyg.w ciagu jednej doby az do mostka.Masakra.Zostal mi taki fartuszek ze skory.Po tej ciazy operuje i koniec
Witam nowa mamusie

reklama
mnie rozstępy zaatakowały w pierwszej ciąży i to wcale nie jakoś na końcu :-(
A dzielnie się smarowałam od początku itp itd. Teraz mam tygrysi brzuch i nie tylko, pocieszające jest to że w dwóch pozostałych ciążach przybyło mi ich ze 2 czy 3...

no nic smaruje sie i liecze , ze dobre geny mi pomoga :))

Ja przy pierwszej ciazy nie popekalam,a przy blizniakach w 36 tyg.w ciagu jednej doby az do mostka.Masakra.Zostal mi taki fartuszek ze skory.Po tej ciazy operuje i koniec
Witam nowa mamusie

przy blizniakach to pewnie sa wieksze szanse na rozstepy ... brzuszek wiekszy itd.
ale teraz mozna ladnie laserem sobie zrobic :) kolezanka robila niedawno i ma brzuch jak nowy :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry