reklama

Październik 2011

reklama
Apropo szkoly rodzenia dziewczyny, ktora wie jak to jest z tymi szkolami za granica? Ja jestem sparalizowana mysla o porodzie naturalnym i najchetniej to bym zaplacila za cesarke i miala swiety spokoj, ale mnie nie stac :-( Czy szkoly rodzenia pomagaja? Kiedy sie zapisywac? Jak to sie czyni za granica? Ratunkuuuuuu :szok::szok::szok:

Witam!
Jeśli pozwolicie dołączę do watku.
UFFFF od wczoraj przeczytałam całe forum aż 677 stron.Ja jestem chyba pażdziernikówka z najmłodszym "Kropkiem" ponieważ mam termin na 31 pażdziernika.
Ivi do szkoły rodzenia zapisy są po 20 tyg.Ja zrezygnowałam ponieważ mnie zaproponowano 4 godz.lekcje w sobotę,gdzie puszczają film z porodu.NIE DZIĘKUJĘ!!!
Ach zapomniałam napisać,że jestem mamą dwóch dziewczynek Julki 13 lat i Zuzi 10 lat.

Witaj Lena :-)
proszę, ktoś z późniejszym terminem niż ja ;-)
Akurat w tym wypadku "zupka" to skrót od nicka dziewczyny - "zupkaogórkowa". Miała mieć dzisiaj usg i coś się nie odzywa...

Właśnie informacja znalazła mój mózg:zawstydzona/y: i zmieniłam swój post,ale cóż jestem nowa.....
Ja wizytę kolejną mam za tydzień w czwartek strasznie się boję czeka mnie badanie PAPP-A.I oczywiście się nakręcam niepotrzebnie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry