Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i to jakie smaczne...mniam..normalnie jak w lato :-)
nie no mam namiar jeszcze na fajna prywatna szkole. Szkoda mi tamtej bo wiadomo zajecia prowadzi personel i polozne sie juz poznaje.

(zawieraja jakies wyciagi z owsa)co do preparatów do smarowania skóry ja polecam bardzo bio oil. zapobiega i rozjaśnia rozstępy, a do tego bardzo fajnie nawilża. nie wiem czy w polsce jest to w aptekach, ale widziałam na allegro![]()
kurde,wiecie jaka moj maz mi niespodziewanke zrobil? przyniosl mi pudlo truskawek![]()
![]()
i to jakie smaczne...mniam..normalnie jak w lato :-)
my juz dawno po obiadku,ale sie obzarlam...ziemniaczki, jajko sadzone i mizeriai to byl dzis obiad moich marzen
![]()
my za godzinke z domu wybywamy na to usg,juz sie nie moge doczekacpewnie cos kolo 21 wroce,to dam znac co i jak
trzymajcie sie i nie obzerajcie sie za duzo ;-)
gugula no chyba zaraz po tescie ciazowym trzeba sie zapisywacnie no mam namiar jeszcze na fajna prywatna szkole. Szkoda mi tamtej bo wiadomo zajecia prowadzi personel i polozne sie juz poznaje.
Ja na brzuszek i piersi mam Avent ale kolejny chyba kupie Mustele bo mnie zapach tamtego drazni :-) Co do reszty ciala to ja ostatnio mialam fajny balsam Soraya taki duzy z pompka. Bardzo dobry.
Asionek mialam ten olejek z WELEDY, bardzo wydajny, bo to olej wiec sie malo bierze
cala ciaze nie mialam ani jednego rozstepu jednak po porodzie wyskoczyly na calym brzuchu i juz nic nie pomoglo tylko powolne wciaganie sie skory
do teraz mam kilka starych lekko widocznych