Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
razem zgrubniemy....i razem z tym będziemy walczyć...HEJ!!
dziewczyny mam pytanie z innej beczki....czy może któraj z was farbowała włosy loreal casting miodowy karmel?? nie wiem jak wyjdzie....
szczerzę to ja zbytnio w okresie ciazy nie przywiązuję do tego wagi - mozna pofolgować więc korzystam :-) (choć jak widze szczuplutkie dziewczyny z duzym brzuszkiem tonie powiem .... bardzo mi się podobająObrzarłam się czekoladą i mam wyrzuty sumienia,ja już się dołączę do watku odchudzania.Boże jak Wy to robicie,że umiecie się odżywiać,a nie żreć za przeproszeniem.
więc teraz kłódka na ryja i bez szaleństw ;-) bo karmienie piersią i owszem ale jak się cycka odstawia to kilogramy wracają jak szalone...
iprzypomniałam sobie jak to jest zarywać noce heheheh hartuje mnie na październik :-)
pogoda sliczna, slonce swieci,ale pewnie zimno jak cholera,bo snieg jescze nam zalega...brrrr...juz by sie zlitowala ta wiosna i do nas tez przyszla 

myslal,ze to jakies cuksy soebie powiesilam 
on sobie zapamietal,ze lekarz powiedzial,ze na razie nie widac peniska,bo za wczesnie, a ja mam w glowie,ze powiedzial,ze na teraz to dziewczynka raczej,ale an 100% za wczesnie zeby powiedziec
chyba kazdy slyszy co che 

nie przejmuj sie,ja tez nie jem tylko zre...wczoraj kg lodow grycana przed obiadkiem...tylko 1600kcal...kto by sie przejmowal...Obrzarłam się czekoladą i mam wyrzuty sumienia,ja już się dołączę do watku odchudzania.Boże jak Wy to robicie,że umiecie się odżywiać,a nie żreć za przeproszeniem.
wróciłam z zakupów co prawda mało udanych ale chociaz sushi (vegańskie) było dobre i lody z gorącą czekoladą
teraz cierpię na bezsenność![]()
biedna mala....Moja kózka wczoraj skakała na placu zabaw i zaliczyła glebę i stłukła nogę od 1:40 do 6:30 ( w nocy) oglądałyśmy bajki usnęła dopiero nad ranem więc mam dziś w domu małą marudęiprzypomniałam sobie jak to jest zarywać noce heheheh hartuje mnie na październik :-)
kurde,a ja sie juz nastawilam na dziewczynke, a moj mi mowi ze glupia jestemon sobie zapamietal,ze lekarz powiedzial,ze na razie nie widac peniska,bo za wczesnie, a ja mam w glowie,ze powiedzial,ze na teraz to dziewczynka raczej,ale an 100% za wczesnie zeby powiedziec
chyba kazdy slyszy co che
![]()
hejka dziewczyny....dzisiaj pozytywnie....piękna pogoda za oknem....już jem śniadanko....