Ivi1
Fanka BB :)
Dokladnie taki sam mam sposob. DzialaAnulka ja z tym piciem tez mam problem, w kazdym pomieszczeniu w domu stoi butelka wody i to pomaga pamietac!!!
trzymam kciuki za wizeyte... bedzie dobrze!!!!![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie taki sam mam sposob. DzialaAnulka ja z tym piciem tez mam problem, w kazdym pomieszczeniu w domu stoi butelka wody i to pomaga pamietac!!!
trzymam kciuki za wizeyte... bedzie dobrze!!!!![]()

Witam sie po troszke dłuim zastoju..
jakos ciezko u mnie z organizacja ostatnio i na nic czasu nie starcza, wczoraj na wieczor Was poczytałam ale zupełnie nie miałam weny by cokolwiek napisac...
Witam nową mamuske
podziwiam Wasz apetyt, ja mam napady głodu a tak to przez caly dzien umiem zapomniec o jedzeniu i piciunajbardziej przeraża mnie właśnie to picie bo wiem ze jakos norme powinnam osiagnac a ja nie umiem sie zmusic, i znowu bedzie malowodzie;/
szykuje sie powoli na wizyte, kąpiel, fryzura make up... trzymajcie za nas kciukasy
Ja oprocz kwasu foliowego biore jeszcze witamine D (bo tu slonca ni ma) i pewnie bede brala zelazo, po wyniki z morfologii ide 14 kwietnia. Juz przed coaza mialam na granicy, wiec pewnie jeszcze poszlo w dol.
Wiadomo ze dzieciaki kombinuja jak moga zeby na swoim postawic, ale chyba dobrze taka akcje przeprowadzic przed narodzeniem drugiego maluszka, zeby starszy brat nie poczul ze to przez dzidzie musi "opuscic rodzicow"
Ale wiadomo ze sie zdarzaja awaryjne sytuacje, to tylko cierpliwosc zostaje... I powiem szczerze ze maz mi sie przestal wtracac w moje metody odkad zauwazyl ze to naprawde dziala i dzecku nie dzieje sie krzywda, a my mamy wiecej luzu i czasu dla siebie:-) Oby mi sil starczylo na taka konsekwencje i determinacje przy drugim bablu:-)
Hej,
a ja mam schize od wczoraj,dla mnie to psychiatra,a nie ginekolog.Otóż wczoraj po poludniu na wkładce znalazłam bardzo wodnisty śluz koloru ni to pomarańczowy ni to brązowy,wszystkie telefony mojej p.doktor nie odpowiadały,co się okazało - wyjechała,a ja od rozumu odchodziłam,ale na szczęście było to tylko chwilkę,no i zaczęły sie myli,że pewnie baby już umarło,bo przecież ja taki pechowieć jak może się doczekać końca ciąży oczywiście zaczął boleć brzuch pewnie z nerwów i tak się nakręciłam,że aż się (przeprszam)pożygałam.
Jutro mam wizytę i wiecie co boję się,że to co urodziło się w mojej głowie to prawda.Mój mąz tylko puka się w czoło i powtarza,że wszystko jest ok,a ja mu nie wierzę.
Przepraszam bo pewnie zepsułam Wam humory.
Lena, a nie myslalas zeby isd do innego lekarza? zawsze lepiej sprawdzic co jest grane..przynajmniej sie uspokoisz...
Monika, duza mialas roznice miedzy usg a OM?
kurde, moj chlop zasnal 2 godziny temuy i za zadne skarby swiata nie moge go dobudzic :/ wrrr..a do sklepu musi pojechac....
Hej,
a ja mam schize od wczoraj,dla mnie to psychiatra,a nie ginekolog.Otóż wczoraj po poludniu na wkładce znalazłam bardzo wodnisty śluz koloru ni to pomarańczowy ni to brązowy,wszystkie telefony mojej p.doktor nie odpowiadały,co się okazało - wyjechała,a ja od rozumu odchodziłam,ale na szczęście było to tylko chwilkę,no i zaczęły sie myli,że pewnie baby już umarło,bo przecież ja taki pechowieć jak może się doczekać końca ciąży oczywiście zaczął boleć brzuch pewnie z nerwów i tak się nakręciłam,że aż się (przeprszam)pożygałam.
Jutro mam wizytę i wiecie co boję się,że to co urodziło się w mojej głowie to prawda.Mój mąz tylko puka się w czoło i powtarza,że wszystko jest ok,a ja mu nie wierzę.
Przepraszam bo pewnie zepsułam Wam humory.
.I nie martw sie na zapas to napewno nic groźnego!!!