Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi chodzilo o to ze jak bylam swiezo po slubie ,to bardzo pragnelam rodziny(sama nie maialm normalnej),po paru latach jak mialam juz trojke to mi troche spadl sufit na glowe ,dzieci sa radoscia .Ale jak musísz im pewnych rzeczy odmawiac,tob zalujesz przynajmiej zalowalam w tym momencie ze przerwalam studia i zoatalam pania domu.Ja mialam ledwo 23 lata,teraz mam 32 i uwazam ze nadal jestem mloda ..A wtej chwili ta granica wiekowa dla pierwszego dziecka zdecydowanie przesunela sie w gore ,nasze matki rodzily krotko po 20,a teraz wiekszosc dziewczyn najpierw konczy studia i tak majac 27-28 rtodza pierwsze i ja uwazam ze to jest super.
Tak samo dla zwiazku jak sie pojawia dziecko to partner odwuwa sie na drugi plan, a nie kazdy partner potrafi sobie z tym poradzic.Zwlaszcza mlody 23 letni facet ktory chcial by jeszcze dzikiego seksu 3 razy dziennie ,po paru miesiacach traci zrozumienie ,ze kolka ze kupka itd.Moze widze to w czrnych barwach ,ale w pewnych kwestiach trzeba byc realistami.I nie zapominac o facetach.Bo zycie ,a sileankowy obraz mamusi dzieciatka i tatusia to tak naprawde ciezka praca,sorry jezeli brzmi to pesymistycznie ,nie o to mi chodzilo.
Tak samo twierdze ze gonienie za pieniadzem ,kariera to nie jest dobry sposob na zycie .Ale trzeba wszystko wyposrodkowac.Moja szwagierka tak odsuwala zajscie w ciaze ,ze przegapila i teraz jest sfrustrowana ,zgorzkniala baba ktora utrowa zycie innym .
Sa dziewczyny ktore majac 25 lat sa dojrzale i stabilne ,ale sa i 40-tki ktore maja porypane w glowie i sa nieodpowiedzialne,nie ma reguly dla zadnej kobiety kiedy powinna zostac matka .Tak dlugo jak sama jest pewna ze tego chce.
Wiadomo kocha sie swoje dzieci i cieszy sie ze je ma ale pozostaje jakis tam zal i zazdrosc kiedy sie spotyka kolezanki ktore sobie podrozuja i ksztalca sie....wiem co czujesz...

a pewnie sa tez kobiety ktore wam zazdroszcza rodzinek mimo ze maja kariere i zjezdzily pol swiata. zal tego czego sie nia ma...Wiadomo kocha sie swoje dzieci i cieszy sie ze je ma ale pozostaje jakis tam zal i zazdrosc kiedy sie spotyka kolezanki ktore sobie podrozuja i ksztalca sie....wiem co czujesz...