Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyszłam na wstrętną plotkarę,ale uwierzcie nerwy mam dzisiaj na postrąkach-OSTATNI RAZ dałam się wrobić w coś takiego.

Czytam Was i czytam od początku i chciałabym tak bardzo być,ale już nie jestem
Kobiety kochane cieszcie się zatem każdym dniem jaki WAS spotyka i tym ,że będziecie miały dzieciątko,bo nie wszystkim niestety to było dane.Buziaczki.
Asia mnie juz czasem tez to moje stworzonko bawi..najlepsze,ze on taki porzygany stoi i sie patrzy jak ja wycieram podloge...i mowie mu 'chodz do mnie, buzie Ci wytre' a ten szkodnik przychodzi i dziba mi na buziaka nadstawiai nie ma rady,musialam calowac rzygowinke
juz czasem nie ma sil na niego,pozostaje sie tylko smiac :-)

...jakbym o sobie mowila

Jejku dziewczyny zaraz z tego bolu glowy zeswiruje. Spac nie moge bo mnie boli a jak nie spie to chyba tez nie najlepiej. Nie chce brac zadnych prochow ale juz nie wiem co robic, jakas wstretna migrena czy co. Najlepsze ze mnie nigdy glowa nie bolala! No poza hmm sytuacji poimprezowych![]()
elifit ja tez tak mysle, ale teraz mam metlik w glowie. Najgorsze jest to ze w zeszlym tyg zjadlam maly kawalek sushi, z dobrej eleganckiej restauracji, obwachalam rybe 100 razy, a teraz wyrzuty sumienia mnie zadreczaja :/ ale nudze
dzieki dziewczyny za uspokajanie moich hormonowatych nerwowswieta racja - nie sluchac tych horrorowatych opowiesci! niestety sa takie typy,ze jak sie im pozwoli to opowiedza wszystkie znane sobie historie (tragiczne oczywiscie) zeby tylko zobaczyc strach w oczach drugiej osoby..
Kochana wiem co mówisz tak jak wczoraj napisalam lubie jeść czosnek i kolezanka sie mnie pyta na co mam teraz fazę wiec ja na czosnek a ona ojej nie jedz to powoduje to lub tamto druga z kolei jedz na zdrowie. Moja koleżanka jadla w ciąży sushi na potęgę myła okna wieszała firanki i teraz jest mama 2 letniej córeczki więc spokojnie nie przejmować sie na zapas i nie sluchać "dobrych rad "