reklama

Październik 2011

mnie o dziwo dzis glowa nie boli. ja dzis 16.tydzien zaczynam wiec mam nadzieje na ruchy :)

aaaaaa i najwazniejsze, powiedzialam dzis rodzicom! mama jest w szoku, tata chyba w jeszcze wiekszym, ale ogolnie pozytywnie. narzekaja tylko ze slubu nie chce brac i przeze mnie babcie na zawal padna

reklama
ale fajnie już 16 tydzień....ja też za parę dni....już tak macam brzuszek....leże próbuję coś poczuć...ale jeszcze nic....aa ja już chciałabym ruchy poczuć.....:)

aa o babcię nie ma się co martwić one niekiedy są bardziej na czasie niż rodzice.....

OOO WY LODZIARY!!! ;)

Nie ma to jak lodzik:tak:
Zupkaa jak ty w szesnastym to ja w siedemnastym?Ja do tej pory mowilam ze jestem w 15,dopoki nie mam na suwaczku danego tygodnia,to go nie liczylam .A wy dziewczyny?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mnie o dziwo dzis glowa nie boli. ja dzis 16.tydzien zaczynam wiec mam nadzieje na ruchy :)

aaaaaa i najwazniejsze, powiedzialam dzis rodzicom! mama jest w szoku, tata chyba w jeszcze wiekszym, ale ogolnie pozytywnie. narzekaja tylko ze slubu nie chce brac i przeze mnie babcie na zawal padna

Nie martw się przy drugim dziecku dadzą za wygraną albo w ogóle zapomną, że ślubu nie było. :-D W ciąży łatwiej się wykręcić, zawsze można zrzucić winę na złe samopoczucie lub coś w tym guście. U mnie przestali się dopominać. Teraz skupiają się na wnuczce.

Tak mnie dzisiaj wzięło na owoce, zjadłam właśnie kilo winogron i mango a teraz czuję że mam ciążę spożywczą

Jagmar hahaha ja to mam taka ciaze spozywcza ostatnio caly czas :-D

No widzisz, super ze dobrze wszystko a babciami to sie nie przejmuj. Teraz to najwazniejszy jest dzidzius i Ty.

reklama
Witam po dłuższej przerwie.
Od wczoraj u mnie śnieg:wściekła/y:
Ja zaliczyłam w tym tygodniu dodatkową wizytę :-( przez weekend miałam bardo ostre bóle brzucha i dodatkowo bolał mnie odcinek lędzwiowy, rózne myśli wtedy przychodzą do głowy, okazało się ze moja dzidia (rosnąca macica) uciska mi nerw kulszowy, już powoli zaczynam się śmiać sama z siebie heheeh bo mam już chyba wszystkie dolegliwości które nachodzą kobietę w ciąży i jeszcze brakowało mi rwy kulszowej.
Z dzidzią wszystko dobrze :-)

Muszę się pochwalić że ja też zaczełam czuć ruchy dzidzi :-) w poprzedniej ciąży mój Kamilek dawał o sobie znać w 16 tygodniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry