Ati, witaj i sprobuj sie jakos wdrozyc w poszczegolne watki!

Moze na poczatku nie bedzie latwo bo duzooo do nadrobienia, ale zawsze jest z kim pogadac przynajmniej:-)
Asionek, a dla mnie usg to czarna magia

Niby glowke czy konczyny dojrze, ale jak mi lekarz nie objasni co i gdzie, to slepa jestem
A co do hemoroidow, to u mnie juz sie zdarza, tylko nie sa bolesne naszczescie, bo ponoc to potrafi cholernie bolec

No i w sumie nie wiem czy mam sie ginki pytac o jakas recepte na to? Bo do tej pory to uzywalam masci z propolisu, ktora moj tata sam robi i dziala rewelacyjnie, a przy tym sama natura
Agadaria, my tez bysmy sie o druga dziewczynke nie obrazili, tylko narazie rokowania na chlopca sa, ale tak czy siak jestesmy zadowoleni, chociaz mam troche pietra, bo nic o pielegnacji chlopca nie wiem

W maju polowkowe, to moze sie sytuacja bardziej wyjasni
Jejciu, ale zazdroszcze tym co do Polski na swieta jada!.... My z R kiedys mala wpadke na wielkanoc zaliczyllismy. To byly nasze pierwsze wspolne swieta i mielismy isc do moich rodzicow, bo akurat wtedy w Pl bylismy, ale nocowalismy w mieszkaniu obecnej tesciowej. W kazdym razie wstalam wczesniej zeby sie nie spoznic, wzielam prysznic, zaczelam R koszule prasowac, a on sobie jeszcze kimal, a tu nagle telefon, dzwoni siostra, gdzie my jestesmy, bo oni juz chca do sniadania zasiadac

A ja mowie, no jak przeciez za godzine mamy byc! A tu d...pa, trafilismy akurat ze z tej soboty na niedziele czas byl na letni zmieniany, a my zapomnielismy

No i tym sposobem w poplochu R z wyrka zwalilam i do tego poszedl w niedoprasowanej koszuli i niedomyty (hehe) a mialo byc tak pieknie, mielismy dobre wrazenie na rodzicach zrobic