Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ati, witaj i sprobuj sie jakos wdrozyc w poszczegolne watki!Moze na poczatku nie bedzie latwo bo duzooo do nadrobienia, ale zawsze jest z kim pogadac przynajmniej:-)
Asionek, a dla mnie usg to czarna magiaNiby glowke czy konczyny dojrze, ale jak mi lekarz nie objasni co i gdzie, to slepa jestem
A co do hemoroidow, to u mnie juz sie zdarza, tylko nie sa bolesne naszczescie, bo ponoc to potrafi cholernie bolecNo i w sumie nie wiem czy mam sie ginki pytac o jakas recepte na to? Bo do tej pory to uzywalam masci z propolisu, ktora moj tata sam robi i dziala rewelacyjnie, a przy tym sama natura
Agadaria, my tez bysmy sie o druga dziewczynke nie obrazili, tylko narazie rokowania na chlopca sa, ale tak czy siak jestesmy zadowoleni, chociaz mam troche pietra, bo nic o pielegnacji chlopca nie wiemW maju polowkowe, to moze sie sytuacja bardziej wyjasni
Jejciu, ale zazdroszcze tym co do Polski na swieta jada!.... My z R kiedys mala wpadke na wielkanoc zaliczyllismy. To byly nasze pierwsze wspolne swieta i mielismy isc do moich rodzicow, bo akurat wtedy w Pl bylismy, ale nocowalismy w mieszkaniu obecnej tesciowej. W kazdym razie wstalam wczesniej zeby sie nie spoznic, wzielam prysznic, zaczelam R koszule prasowac, a on sobie jeszcze kimal, a tu nagle telefon, dzwoni siostra, gdzie my jestesmy, bo oni juz chca do sniadania zasiadacA ja mowie, no jak przeciez za godzine mamy byc! A tu d...pa, trafilismy akurat ze z tej soboty na niedziele czas byl na letni zmieniany, a my zapomnielismy
No i tym sposobem w poplochu R z wyrka zwalilam i do tego poszedl w niedoprasowanej koszuli i niedomyty (hehe) a mialo byc tak pieknie, mielismy dobre wrazenie na rodzicach zrobic
![]()

a Ty bys bardziej chciala dziewczynke????Bo ja to chlopaczka

ja tez ciagle jesczze wrazliwa jestem na zapachy, dzisiaj na przejsciu dla pieszych myslalam ze puszcze pawia bo obok stala buda, w ktorej smazyli frytki, bleeeeeeeeHeeej!
Jutro tez smigam na wizyte do swojej ginki, ciekawe co mi powie na ta rozbieznosc tygodni ciazy... W ogole to ja tak jeszcze sie kiepsko czuje, czesto mam mdlosci, denerwuja mnie zapachy, strasznie to uciazliwe, zwlaszcza ze w pierwszej ciazy, to mi nic takiego nie dolegalo, za to inne swinstwa sie z czasem przyplataly i niech mnie ktos teraz przekona ze ciaza to nie choroba;-)
na skurcze lydek dobry jest magnezno własnie.. ja z kręgosłupem non stop problemy a dziś jeszcze doszły skurcze łydek.. ehhale czego się dla dzidzia nie robi ;-)
witajCześć Dziewczyny! Jestem tu nowa i z chęcia dołacze do grona październikowych mam![]()
spokojnie mozesz na ta karte isc do lekarzaWitajcie dziewczyny - ale sie naczytalam
Asionek31 grutuluje synka. Ja dopiero mam wizyte na 13maja (piatek) moze w polsce uda m isie wczesniej pojsc.
Dziewczyny ja nie mam ubezpieczenia NFZ ale mam EHIC(karte) to jest europejskie ubezpieczenie zdrowotne angielskie.
Z tego co przeczytalam to nalezy mi sie w naglych przypadkach. I brytyjskie ubezpieczenie pokrywa koszty.
Zapytam sie, sprawdze. 100zl nie zrobi roznicy, ale jak moge miec za darmo to po co mam placic.
w pierwszej ciazy mowil ze jest przepis zabraniajacy lekarzom zbyt wczesnie mowic rodzicom o plci dziecka bo zdazaja sie rodzice bardzo pragnacy np syna i kiedy okazuje sie ze jest corka, to przestaja dbac o ciazedzieki
ja od razu siusiaka dojrzalamspory byl hehe
a czemu mial ci nie powiedziec ??
pryzbela,no to swietnie m.urzadzilas z ta zmiana czasu....a Ty bys bardziej chciala dziewczynke????Bo ja to chlopaczka
Najwazniejsze aby bylo zdrowe,ale druga corka wielbiaca i czczaca ojca jak Boga i bohatera to juz nie na moje nerwy;-);-)
Asiu,sorki za intymne pytanie,ale od czego sie robia te hemoroidy??I skad wiesz ze to masz???
ja tez ciagle jesczze wrazliwa jestem na zapachy, dzisiaj na przejsciu dla pieszych myslalam ze puszcze pawia bo obok stala buda, w ktorej smazyli frytki, bleeeeeeee
na skurcze lydek dobry jest magnez
witaj
spokojnie mozesz na ta karte isc do lekarza
ja z moim synkiem na niemieckie ubezpieczenie bylismy w PL na izbie przyjec bo mial wysoka goraczke, nikt nie robil problemu
tylko musisz miec naglacy problem, bo podejrzewam ze zwykla wizyta kontrolna nie kwalifikuje sie
w pierwszej ciazy mowil ze jest przepis zabraniajacy lekarzom zbyt wczesnie mowic rodzicom o plci dziecka bo zdazaja sie rodzice bardzo pragnacy np syna i kiedy okazuje sie ze jest corka, to przestaja dbac o ciaze
on mial za duzo takich przypadkow i teraz nie mowi do okolo 16 tc.
o synku dowiedzialam sie tez w 17 tc.
Wiatm !!
Nie było mnie parę dni,a tu zaległości że hohoho.
Ja z soboty na niedzielę trafiłam do szpitala i poleżałam do wczoraj otóż dostałam jak się potem okazało ataku kamicy żółciowej - dziewczyny myślałam,że już po mnie ,że juz umrę-poród to małe piwko.Dostałam kroplówkę,kilka zastrzyków i jakoś przetrwałam,ale najgorsze jest to ,że czeka mnie zabieg usunięcia kamieni w przyszłości dalszej lub bliższej zależy to od częstotliwości napadów.
Jutro moje badanie Papp-a trzymać kciuki proszę za nas,a wogóle wiosna o nas zapmniała wczoraj padał snieg,dzisiaj 3 stopnie ciepła bleee nic sie nie chce--- JEŚC SIĘ CHCE,ale nie mogę wszytkiego!