reklama

Październik 2011

ja tez mam okrutnego lenia, taka ladna pogoda, a nawet na spacer zebrac sie nie moge. oprocz tego czeka mnie zmywanie, pranie i obiad... :baffled:

reklama
ja juz obiadek zrobiony czekam na meza :) ale glodna jestm strasznie !

nie wiem ile przytyje , jezeli pojde w rodzine to z 20 kg pewnie hehe
narazie jest luz , mam 2kg do przodu i stoi waga w miejscu :)

Anulka duza dziewczynka juz z twojej cory :)

Milka hej :) fajne , ze twoje dziecko tak szybko zaczelo przesypiac cale noce :)

Asionek - jak młodą przywieźliśmy ze szpitala to wstawała w nocy max 2 razy :-D więc cieszyliśmy ryje niemiłosiernie :tak: jak wspomnę sobie koleżankę z grudniówek która urodziła bardzo dużego syna prawie 5 kg miał i wstawał jej w nocy co 1 - 1,5 godziny :szok: to na prawdę dziękowałam za moją Milenę

Ja właśnie tak miałam jadła pierś co 2h w nocy i co 1-1.5h w dzień i z tego powody przestałam ją karmić piersią jak miała 10 miesięcy. Byłam tak zmęczona, że zasypiałam na stojąco a poza tym zaszłam w ciążę. Mam nadzieją, że teraz będzie ciut lepiej. Jak nie to wątpię żebym wytrwała tyle czasu z karmieniem.

Asionek - jak młodą przywieźliśmy ze szpitala to wstawała w nocy max 2 razy :-D więc cieszyliśmy ryje niemiłosiernie :tak: jak wspomnę sobie koleżankę z grudniówek która urodziła bardzo dużego syna prawie 5 kg miał i wstawał jej w nocy co 1 - 1,5 godziny :szok: to na prawdę dziękowałam za moją Milenę

oj tak mialas szczescie z cora :)
sa dzieci tak jak wlasnie piszesz co sie budza non stop ...

Ja właśnie tak miałam jadła pierś co 2h w nocy i co 1-1.5h w dzień i z tego powody przestałam ją karmić piersią jak miała 10 miesięcy. Byłam tak zmęczona, że zasypiałam na stojąco a poza tym zaszłam w ciążę. Mam nadzieją, że teraz będzie ciut lepiej. Jak nie to wątpię żebym wytrwała tyle czasu z karmieniem.

i tak dlugo wytrzymalas :))

jagmar - rzeczywiście ciężko ale i tak długo wytrzymałaś po prostu Terminator :-D koleżanka wymiekła szybciej od razu przeszła na flaszkę i chyba od 3 miecha miała zgodę pediatry na kaszki bo prawie w ogóle nie spała bo młody samym mlekiem się nie najadał :dry:

JEstem Witam !
Byłam na badaniu i chyba nie jest dobrze.....Wyję od wczoraj nie wiem gdzie mam już się schować.Badali maleństwo chyba z godzinę jeden technik wchodził,drugi wychodził,jak drugi wyszedł to wszedł trzeci i oczywiście robią tajemnicę z tego co widzą na moje pytanie czy coś jest nie tak pada odpowiedz- lekarz ci wszystko powie.Dopatrzyłam sie tylko,że dziecko ma 7 cm,jest o tydzien większe no i NT-2.3mm.Przeleciałam wszystkie fora i no ponoć na duże.
Mam dzisiaj wizytę,ale co z tego nic sie nie dowiem,ponieważ trzeba jeszcze czekać na krew,a i nie mam pewności,że usg już prześlą do mojego lekarza.
Jestem strasznie przestraszona!

Lena, a co to jest to nt? bo ja nie wiem :/ a jaka norma powinna byc? i co jesli jest powyzej normy?co to moze oznaczac?
ja przez to ze ciaza prowadzona w Norwegii to nie wiem nawet co i jak....
nie martw sie, moze nie bedzie zle :)

my dalej korzystamy z pieknej polskiej pogody :) sloneczko daje czadu, ja na koszulce na ramiaczkach caly dzien na slonku, mlody tez caly dzien na dworzu, i jak chetnie zasypia przez to przynajmniej :-D juz przeszlo godzine spi, a w domu to nieraz w ogole nie kladl sie juz w dzien, za to wczoraj 2 drzemki sobie zrobil...balam sie o ktorej pojdzie spac w nocy,ale spokojnie przed 23 udalo mi sie go polozyc...chyba go to slonko wyczerpuje troszke...ale to dobrze :)
ja juz kolorkow nabieram, wroce do norwegii jak z tropikalnych wakacji opalona jak tak dalej pojdzie :-D

reklama
jagmar - rzeczywiście ciężko ale i tak długo wytrzymałaś po prostu Terminator :-D koleżanka wymiekła szybciej od razu przeszła na flaszkę i chyba od 3 miecha miała zgodę pediatry na kaszki bo prawie w ogóle nie spała bo młody samym mlekiem się nie najadał :dry:
Nie miałam wyjścia, musiałabym przejść na nutramigen (to podobno wstrętne jest) bo mała ma skazę i w sumie dopiero teraz dostała normalne mleko i jak na razie dobrze po świętach będziemy testować serek biały własnej roboty.

Lena ciężko mi cokolwiek Tobie doradzić, mogę jedynie podtrzymać Cię na duchu i 3mać kciuki żeby wszystko było dobrze. Słyszałam o takich przypadkach, że dzieci miały przezierność ponad 3mm i wszystko było dobrze. Jak będziesz wiedzieć coś więcej to koniecznie daj znać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry