Z
zupkaogorkowa
Gość
ja tez mam okrutnego lenia, taka ladna pogoda, a nawet na spacer zebrac sie nie moge. oprocz tego czeka mnie zmywanie, pranie i obiad... 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

więc cieszyliśmy ryje niemiłosiernie
jak wspomnę sobie koleżankę z grudniówek która urodziła bardzo dużego syna prawie 5 kg miał i wstawał jej w nocy co 1 - 1,5 godziny
to na prawdę dziękowałam za moją MilenęAsionek - jak młodą przywieźliśmy ze szpitala to wstawała w nocy max 2 razywięc cieszyliśmy ryje niemiłosiernie
jak wspomnę sobie koleżankę z grudniówek która urodziła bardzo dużego syna prawie 5 kg miał i wstawał jej w nocy co 1 - 1,5 godziny
to na prawdę dziękowałam za moją Milenę
Ja właśnie tak miałam jadła pierś co 2h w nocy i co 1-1.5h w dzień i z tego powody przestałam ją karmić piersią jak miała 10 miesięcy. Byłam tak zmęczona, że zasypiałam na stojąco a poza tym zaszłam w ciążę. Mam nadzieją, że teraz będzie ciut lepiej. Jak nie to wątpię żebym wytrwała tyle czasu z karmieniem.
juz przeszlo godzine spi, a w domu to nieraz w ogole nie kladl sie juz w dzien, za to wczoraj 2 drzemki sobie zrobil...balam sie o ktorej pojdzie spac w nocy,ale spokojnie przed 23 udalo mi sie go polozyc...chyba go to slonko wyczerpuje troszke...ale to dobrze 
Nie miałam wyjścia, musiałabym przejść na nutramigen (to podobno wstrętne jest) bo mała ma skazę i w sumie dopiero teraz dostała normalne mleko i jak na razie dobrze po świętach będziemy testować serek biały własnej roboty.jagmar - rzeczywiście ciężko ale i tak długo wytrzymałaś po prostu Terminatorkoleżanka wymiekła szybciej od razu przeszła na flaszkę i chyba od 3 miecha miała zgodę pediatry na kaszki bo prawie w ogóle nie spała bo młody samym mlekiem się nie najadał
![]()