Hej kobitki
Dzis ponownie byłam na sprawdzeniu bo gardło boli i katar gęsty
Wygląda na zatoki - powikłanie powirusowe...ale nic strasznego dostała jedynie areozol na nawilżanie gardła i drugi na nawilżanie nosa i preparat aloesowy przeciwwirusowy...podobno samo "spłynie" i przejdzie
Rudson super wlasnie o tobie myslalam (Asionek jest swiadkiem )
Bardzo sie ciesze ze wszystko spoko.Powinnas chociaz powachac korek od szampana:-)

najchętniej to bym się sponiewierała pomijając wąchanie hihihihih
podobno nie można spać na wznak...i na prawym boku bo się uciska jakąś ważną żyłę....co może powodować niedotlenienie dzieciaków....gdzieś to czytałam ale nie wiem czy to prawda...a na brzuchu to wiadomo też nie wolno....więc zostaje lewy bok...wrrr
To prawda mnie przypominano o tym w ciąży z Domelem...ale kobity to nie taka łatwa sprawa...człowiek się stara ale nie da się 6 miesięcy przespać na lewym boku.
W czasie porodu też kazano mi się kłaść na bok bo Domel miał mało tlenu
nie mozna spac po 4 miesiacu z tego co pisza i moj gin mowil , bo jest nacisk na zyle glowna i to prowadzi do niedotlenienia dziecka , a pozniej i nas , co pewnie poczujemy ...
najlepiej to wlasnie lewy bok , bo dzidzia wtedy dobrze oddycha i czerpie skaldniki lepiej odzywcze
ale wez lez ciagle na lewym boku :/ boli jak diabli wszystko
no dokladnie tak jest , wszedzie o tym glosno dosc wiec ja sie pilnuje , ale nieraz budze sie na plechach :/

hej dziewczynki
od kilku dni jestem na innej orbicie, moje dziecko goraczkuje po 40° zupelnie bez powodu, tzn pewnie jakis powod ma ale nikt nie wie jaki
wczoraj lekarz nic nie wykryl
mam nadzieje ze to albo trzydniowka albo zabki
cos tam przebija sie bialego na dziasle ale nie daje zobaczyc i ciezko stierdzic czy to juz zab
Jakby się powtórzyła taka temp przebadaj kał. My z DOmelem zachodziliśmy w głowę kilka miesięcy - miewał cykliczne wysokie gorączki bez niczego innego, a winą była glista ludzka:-(
noo to jest to połówkowe usg...normalnie dla bliźniaków kosztuje 380...ale jakbym chciała płytkę to 40 zł i jakbym chciała 3D to 50 plus....czyli tak wychodzi....nie wiem czy jest sens 3D... co wy o tym myślicie?? w 20t będzie fajnie widać....czy to olać i tylko zwykłe zrobić??

...ale ceny masakra...ja ze względu na te problemy rodzinne miałam wszytkie możliwe badania na NFZ...nie odczułam kosztów
Rabbit najlepiej 3D lub 4D widać po 26 tyg ciąży - tak nam sugerowano w USA.
Wczoraj dostaliśmy dwie foty małego 4D - ale średnia jakość
Ja już od dawna z niej korzystam

sivi może mnie pomoże choć troszeczkę
Rudson - mój mąż ma niedomykalność zastawki i żyję sie z tym normalnie, (jedynie od czasu do czasu ma takie napady ze serce bardzo szybko bije - wygląda jakby mialo zraz wyskoczyć a po jakimś czasie w cale sie go nie wyczuwa) ma wiec nie ma co sie martwić bedzie dobrze :*
Mamuśku buziak

Dlatego też zupełnie sie tym nie przestraszyliśmy...wady serduszek mam "przerobione" ze względu na Domela. Niedomykalność to najdelikatniejsza wada jaka mogła nas spotkać
Poza tym może minie wraz z moim przeziębieniem.