Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wlasnie podsluchiwalam maluszka na dopplerku.Kreci i kopie bobas na calego.Dobrze ze domowego usg jeszcze nie ma bo maluszek nie mial by juz zupelnie prywatnoscihihi.
Mamuska 3,45 porod to ekspres niemalze tak to chyba mozna rodzic.Ale ja i tak bede darzyc nadal do cesarki.moja mama rodzila mnie ponad 75godz chyba bym sie wykonczyla.
dzisiaj wlasnie takim detektorem podsluchalam bicia serca mojego szkraba u poloznej
moj puls byl oczywiscie glosniejszy bo serce mi walilo jak oszalale ale na koniec udalo sie chwycic puls malucha
szybciutkie 150/min
poza tym macice mam juz tylko dwa palce pod pepkiem, podobno ok, myslalam ze nizej jest
i prawdopodobnie to co biore za ruchy dziecka sa nimi naprawde bo wyczula wieksza aktywnosc po stronie, ktora jej wskazalam
magnez mam brac tylko jak brzuch ciagnie a witaminki moge sobie darowac jezeli czuje ze sie dobrze odzywiam
Rudson dzieki za rade, nigdy bym na to nie wpadla

powodzenie w wyzdrowieniu, szkoda, że lekarz nie zalecił Ci Sinupret bo po tym szybciej zatoki Ci się oczyszcząNo to ja skurcze zaczęłam mieć o 19 i urodziłam o 13 ale źle nie było.Jagmar dzięki, może coś w tym jest bo małego rodziłam 3;45 h,liczę od pierwszego skurczu , bo mialam wywoływany
![]()
Rudson zdrówka życzę słoneczko :*
Wlasnie podsluchiwalam maluszka na dopplerku.Kreci i kopie bobas na calego.Dobrze ze domowego usg jeszcze nie ma bo maluszek nie mial by juz zupelnie prywatnoscihihi.
Mamuska 3,45 porod to ekspres niemalze tak to chyba mozna rodzic.Ale ja i tak bede darzyc nadal do cesarki.moja mama rodzila mnie ponad 75godz chyba bym sie wykonczyla.