Justyś1985
Fanka BB :)
pomoze, pies sie nie bedzie meczyl bo mu hormony nie beda buzowaly i wy bedziecie miec spokojja tam jestem za kastrowaniem psow i kotow jesli nie planuje sie hodowli. my naszego kocurka wykasrowalismy jak tylko bylo mozna. zwierzeta sa drogie w ogole, my sie zastanawialismy nad kolejnym kotem ale nie wiem czy nas stac :-(
Ja juz po zakupach, sprzataniu i jeszcze do biblioteki zdazylam pojsc pozyczyc cos fajnego do czytaniaale najpierw nauka
Milego weekendu cokolwiek robicie![]()
Kochana mój mąż też męczy mnie żebyśmy kupili kotkę dla Naszego Ryśka, ja nie jestem przekonana, chociaż napewno byłby grzeczniejszy bo teraz całą uwagę skupia na Nas i męczy Nas strasznie, jeszcze jak był mały to okey ale teraz troszkę mu się urosło i jak śpi na plecach albo na klacie to ciężko troszkę bo waży już 7 kg - kiciuś

nasz ma dopiero 8 miesiecy i wazy 4kg. jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy zaczel zie trening kota - bo wczesniej robil co chcial i teraz jest juz nauczony ze na noc nie wchodzi do sypialni. ale jest strasznym miziakiem, zawsze sie wepcha na kolana i cjce sie przytulac, dlatego chodzi nam po glowie pomysl z druga kicia do towarzystwa bo jak malenstwo przyjdzie na swiat to my dla niego nie bedziemy miec duzo czasu...
chyba wezmę i tego mojego psa wykastruję ale nie wiem czy to pomoże ale to i kupa kasy kastracja labradora 400 zł