reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2011

ooo x-lander to cudo...ale dla bliźniaków są tylko miękkie gondolki...oprócz tego dzieciaki są tylko tyłem...więc nic ciekawego...ale wygląda suuper....dzięki

reklama
Cześć dziewczyny,

Ja dziś znów padam, wróciłam z pierwszych poważnych zakupków do mieszkanka. No i meble znaleźliśmy co się obojgu podobają. Mój m chce ciemne a ja jasne. Kompromis znaleziony, To są systemowe, można je dowolnie łączyć. wkleje zdjątko :)

Kręgosłup lędźwiowy mnie boli, pewnie z podróży autem więc idę lulu.
Dobrej nocki ciężaróweczki :)

Załączniki

• dm_tolado_z05.jpg
    dm_tolado_z05.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 49
  • dm_tolado_z01.jpg
    dm_tolado_z01.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 48
tez zamulona jestem jak cholera :/
pyszny obiadek :) powiedz mi jesz te wloskie szybki np. parmenskie ?? ja sie raz skusilam , ale pisze , ze nie mozna i nie jem , a chec mam :))
dobrze , ze mama moja bedzie u mnie juz w nedziele nastepna to mi przywiezie smakolykow !!! w koncu sie najem pysznosci :)[/QUOTE]
Jem tylko gotowane,ale raz zjadlam parmenska na pizzy i z rukwia i parmezanem Nie moglam sie powstrzymac

hello niedzielnym porankiem:)

my spadamy na działeczkę,pogoda nie najlepsza,ale dziś w planach chłopy mają wstawianie okien w domku i brame wjazdową dla auta,a my bedziemy pieliły warzywniaczek:)))) kurcze,nie sądziłam ze odrobina słońca wystarczy by warzywka tak wystartowały:))))

miłego dnia:))))

hejka dziewczyny....jak tam niedzielnie się czujecie?? u mnie okropna pogoda....szaro i buro....bleeee....

tez zamulona jestem jak cholera :/
pyszny obiadek :) powiedz mi jesz te wloskie szybki np. parmenskie ?? ja sie raz skusilam , ale pisze , ze nie mozna i nie jem , a chec mam :))
dobrze , ze mama moja bedzie u mnie juz w nedziele nastepna to mi przywiezie smakolykow !!! w koncu sie najem pysznosci :)
Jem tylko gotowane,ale raz zjadlam parmenska na pizzy i z rukwia i parmezanem Nie moglam sie powstrzymac

na cieplo tez jem :)
no nic moze dam rade jeszcze i nie bede jadla hehe

hello niedzielnym porankiem:)

my spadamy na działeczkę,pogoda nie najlepsza,ale dziś w planach chłopy mają wstawianie okien w domku i brame wjazdową dla auta,a my bedziemy pieliły warzywniaczek:)))) kurcze,nie sądziłam ze odrobina słońca wystarczy by warzywka tak wystartowały:))))

miłego dnia:))))

milego pielenia tylko uwazaj na siebie !!!

hejka dziewczyny....jak tam niedzielnie się czujecie?? u mnie okropna pogoda....szaro i buro....bleeee....

u nas super pogoda , trzeba na spacer isc :)
a czuje sie niewyspana , bo cala noc sie wiercilam tak mnie wszystko bolalo , lacznie z rekoma :szok: mam nadzieje , ze to nie zostanie juz tak , bo ocipieje :/

Hej Dziewczyny,

U mnie to samo za oknem aż żyć się chce :confused2: po śniadanku z mężulem siedzimy na kanapie oglądamy tv i myślimy co tu zrobić z dzisiejszym dniem. A mąż wczoraj był z kumplami na piwie wrócił w stanie wskazującym ;-) póżno w nocy prawie nad ranem i widze że ma wyrzuty sumienia bo co chwile wyskakuje z tekstem "Kochanie zaparaszam na obiad do restauracji" a ja do niejgo zrób sam będę miała większą przyjemność :-p

reklama
Do góry