Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jem tylko gotowane,ale raz zjadlam parmenska na pizzy i z rukwia i parmezanem Nie moglam sie powstrzymactez zamulona jestem jak cholera :/
pyszny obiadekpowiedz mi jesz te wloskie szybki np. parmenskie ?? ja sie raz skusilam , ale pisze , ze nie mozna i nie jem , a chec mam
)
dobrze , ze mama moja bedzie u mnie juz w nedziele nastepna to mi przywiezie smakolykow !!! w koncu sie najem pysznosci![]()
hello niedzielnym porankiem
my spadamy na działeczkę,pogoda nie najlepsza,ale dziś w planach chłopy mają wstawianie okien w domku i brame wjazdową dla auta,a my bedziemy pieliły warzywniaczek))) kurcze,nie sądziłam ze odrobina słońca wystarczy by warzywka tak wystartowały
)))
miłego dnia)))
hejka dziewczyny....jak tam niedzielnie się czujecie?? u mnie okropna pogoda....szaro i buro....bleeee....
mam nadzieje , ze to nie zostanie juz tak , bo ocipieje :/hejka dziewczyny....jak tam niedzielnie się czujecie?? u mnie okropna pogoda....szaro i buro....bleeee....
po śniadanku z mężulem siedzimy na kanapie oglądamy tv i myślimy co tu zrobić z dzisiejszym dniem. A mąż wczoraj był z kumplami na piwie wrócił w stanie wskazującym ;-) póżno w nocy prawie nad ranem i widze że ma wyrzuty sumienia bo co chwile wyskakuje z tekstem "Kochanie zaparaszam na obiad do restauracji" a ja do niejgo zrób sam będę miała większą przyjemność 
daj znać jak tylko przyjdzie i wyprubujesz ja tez dzisiaj obudziłam się cały bok zdrętwiały plecy bolą